Какво трябва да ядете за превъзходна сила и издръжливост

Anonim

Храненето е една от най-сложните, объркващи и дори опасни области, на които хората трябва да се обърнат, когато се стремят да подобрят физическото и психическото си състояние - и с пълна искреност напълно разбирам.

Когато имате стотици различни диети, които се размазват ежедневно, е трудно да знаете каква е добрата информация и какво не. Съществува огромно количество "експерти" - всички, които огласяват собствените си "формули за успех".

Независимо от това, позволете ми да изясня нещо, преди да продължа - не съм специалист по храненето, нито пък аз се смятам за експерт, но моето твърдение недвусмислено е, че имам дългогодишен опит в разнообразни дисциплини, които имат трябва да се обърне внимание на всички специфични нужди.

През годините съм се стремяла да науча колкото е възможно повече и чрез изпитание и грешка намерих това, което работи най-добре за мен, за да постигна върхово физическо представяне, без значение какво е то.

Кой съм аз да събера съвети?

Малко интро

За тези, които не са наясно, трябва да се науча да се храним за следните дисциплини през годините:

  • Професионален спорт (футбол / футбол)
  • Гимнастика
  • Commando
  • Функционален спортист
  • И наскоро, нинджа войн

Както можете да видите, всяка дисциплина изисква забележително различен подход към храненето, тъй като целите за всеки са много, много различни.

Това, което правя, може да е в конфликт с това, което правите, или това, което другите са ви инструктирали да направите - и ако това е така, няма проблем. Всички сме различни и всички ние трябва да намерим най-доброто за нас.

Но ако има нещо различно, аз ви насърчавам да научите повече за това. Майка ми винаги казваше: "Никога няма да съжаляваш, че се образоваш".

Тук са моите хранителни "тайни" за постигане на вашето върхово физическо представяне.

Оставете хранителни вещества гъсти

Поддържайте го чист, естествен и прост

Аз се съсредоточавам върху храни, съдържащи хранителни вещества. Осигурявам, че всяко хранене се състои от въглехидрати, мазнини и протеини (т.е. "най-важното"), така че имам достатъчно енергия за тренировка. Последното нещо, което искам да правя, е да се бия с една битка, защото не съм ял достатъчно храна.

Карбанът е горе

Тук няма нито един шпур

Преди тренировката ще имам малко по-голямо количество въглехидрати, затова моите хранилища за гликоген не са изчерпани. Този прост хак за фитнес ще ми позволи да тренирам по-дълго и по-трудно.

Ако някога сте се чувствали "изчерпани" по време на тренировка, това е един от начините да се отговори на това. Добри въглехидрати са храни като зеленчуци, плодове като ябълки и банани и ядки (бадеми, орехи), семена (чиа, тиквени семки) и пълнозърнести храни (кафяв ориз, овес).

Възстановяване на правото

Знайте праховете си

Обзалагам се, че сте чували това няколко пъти. Факт е, че този принцип е от ключово значение за дългосрочен план успех и постигане на целта. След всяка сесия, за мен е първият ми приоритет да консумирам някои Performix Protein, за да помогна на възстановяването. Това е много просто - но ако не зареждате гориво, вие не правите никакви услуги.

Смесване за ползи

Правилният вид мазнини

Винаги смесвам авокадо или естествено фъстъчено масло с моите шейкове. Това помага да ми осигурите есенциални мазнини, след тренировка. Макар че мазнините се разграждат бавно, те се сдвояват с въглехидратите като основен източник на гориво, за тренировки с висока интензивност и / или по-дълъг живот, основаващи се на издръжливост.

Останете постоянни

Поддържане на дисциплината

Забравете изморените термини за "диета" и "здравословни" навици. Пиковата физическа ефективност се стреми, достига и постига в дългосрочен план. За да се храните, за да подкрепите това, трябва да наложите промяна в начина на живот .

Отказвам да вярвам, че извършването на методи, за които е известно, че подобряват качеството на живота ви, е "твърде трудно" или "не е работил в миналото". Говоря с членовете на моята програма за ежедневна работа, които предприемат предизвикателни уроци и намират невероятни успехи. Всичко е възможно.

Правилното съзнание

Намерете тази вътрешна воля и продължете да я управлявате

Моята "тайна" е, че няма тайна. Поддържайте нещата прости и ефективни. Няма чудо хапче или неизвестна диета, която съм в притежание. Всичко, от което се нуждаете, са правилните принципи на място и волята да го наложат, докато стане норма.

Скот Иненет е експерт по здравеопазването, фитнес и мислене, който е служил в австралийското командване за специални операции (SOCOMD) като австралийско командо

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията