Какво Мъжете на Gala 2018 МЕТ Участваха. Доналд Глоувър, Майкъл Б. Йордан и Джаред Лато

Anonim

Добре дошли в най-сложната топка на знаменитостите в света с еднакво сложна тема. MET Gala 2018 пристигна и темата тази година беше "Небесни тела: модата и католическата въображение".

Какво, по дяволите, наистина. Независимо от това годишното събитие прави лесна работа за обединяване на най-горещите знаменитости и елита на креативната индустрия за това, което често се счита за най-голямата вечер на модния свят. Хората на MET Gala 2018 определено не се отдръпнаха, като си обличаха най-фините нишки, които бяха провокирани от мисълта, привличащи вниманието и понякога консервативни (гледайки как Гари Олдман и Колин Фърт).

Лидерите на пакета не бяха нищо друго освен Доналд Глоувър и Майкъл Б. Йордан, двама от най-горещите мъже в света на забавленията в момента благодарение на първото пускане на нова песен вчера и последното заснемане на Крийд 2. Те също се носеха перфектно за събитието с Джордан в костюм с военно оформление и Глоувър в пурпурен смокинг със златен детайл на гърба.

Други присъстващи са Чавджик Боземан, Вергил Аблох, Ансел Елгорт, Андрю Гарфийлд, Шон Уайт, Колин Фърт и Джеърд Лето, само за да назоват няколко.

Удари галерията, за да видиш всички най-добре облечени мъже от MET Gala 2018 или да прегледаш някои от най-нелепото външен вид от MET Gala 2017.

1/15

Доналд Глоувър

Глоувър става пурпурен в смокинг "Гучи" с бяла чантова връзка и съвпадащи бели мокасини. Гърбът също така разполага с големи златни бродерии

2/15

Майкъл Б. Йордан

Йордания слезе от военния маршрут с намек за луксозен стрелец благодарение на Off-White

3/15

Люис Хамилтън

Луис Хамилтън се мъчеше да избели сложния си костюм от три части, който освен това беше калкан с диаманти и силни бели военни ботуши - разбира се и с диаманти

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем