Какво могат да носят мъжете на първа дата, за да направят правилното импресиране

Anonim

Знаейки какво да носите на първата дата може да бъде трудна задача за момчетата. Искате вашата дата да напусне размисъл, че не е нужно да променят нищо за вас - включени дрехи. До третата дата, тоест, когато наистина стои зад тази перфектна коса, определено ще излезе хубаво лице и безупречен стил. И дотогава е твърде късно.

"Когато става дума за впечатление на някого на първа среща, е много трудно да се разбере какво да носите", казва Далтън Греъм, моден блогър и основател на The Tailored Man. "Има две възможни грешки, които можете да направите; едното не се облича достатъчно, а другото не е пресилено. "

Консенсусът? Дръжте го интелигентно случайно. - После добавете едно изпръскване на одеколона, който не е прекалено захранващ, и вие сте на път, - заявява Греъм.

Поддържайки ви по целия път, тук са основните неща и съвети за това, какво да носите на първата среща. Получи го погрешно и ще се окажете като съжаляващ претендент за следващия сезон на The Bachelorette.

Никога не подхождайте - и - Вържете го

Да, мъжете изглеждат остри в костюми. Но костюмът и вратовръзката - особено ако тя е офисна риза и вратовръзка комбо - може да се чувства запушен и дава впечатление, което току-що дойде от работа (и сте кариера обсебен?), Вместо да отделите време да се обличаш как ви харесва, като отражение на вашия личен стил. В крайна сметка, целта на тази вечер е да бъдете на свободно време или поне да изглеждате така, сякаш се забавлявате ", казва Далтън Греъм, моден блогър и основател на The Tailored Man.

"Избирате чисто и просто", казва Греъм. - И не правете грешката да прекалявате.

Така че, ако датата е в луксозен ресторант или в театъра, гледайте да разделите - остър блейзер и панталони, изработени по поръчка - освобождавайки вратовръзката за нощта от задълженията на ризата до понеделник сутрин. Датата е различен вид бизнес.

Ризи риза

Човек, който може да изреже впечатляващ силует в риза с копчета - един от най-простите и все пак поразителни модни артикули - заслужава втора дата. От камбай до пайсли до обикновен бял, със сигурност можете да играете наоколо с цвят, текстури и отпечатъци. Но две неща са от съществено значение: годни и измислени.

Уверете се, че това е тънка (никога слаба) риза, така че да подобрите физиката си, да седнете право върху раменете и да се потопите естествено надолу към бедрата (оставяйки достатъчно място за този багажник, който може да сте натрупали във вашето пребиваване). След това трябва да бъде памук: дишащ, за да се ограничат нервните изпотявания.

Копчетата на ризата също решават дилемата да не се обличаш достатъчно, казва Греъм, вмъквайки я и избягвайки колана - чист и прост. - Свежа, бяла риза е задължителна. За нещо допълнително, добавете пуловер. "Или бомбардировач яке, съответно коригиране на цветовата палитра. Светли тонове за ден, тъмни нюанси за нощни дати.

Дръжте "Ем Кийн", дънки

Следващото парче в пъзела на първата дата? "Приятен чифт дънки или чин панталони", казва Греъм. Или комбинация от двете. Изберете дънки с дънкови дънки, но с панталон. Погледнете към прав рязане: просторен в бедрото, като панталони, но със заострен крака от коляното надолу. Изрязаното огледало е съвременен, или просто навийте маншета, което придава хубав цветен контраст, когато сте изчезнали за риза, тъмно деним с бял интерфейс.

10-12 oz. денимът е идеалният плат: достатъчно тежест, за да покрие светлината с панталон, но не толкова тежък, че е обемен и твърд. Светлият, прекрасен джин за измиване е свеж сянка за лятното и дневното датиране, като се сдвоява цвета на дънките, който избирате с памучна риза - чай ​​или дълъг ръкав. След това хвърлете ръкавите. Спрези, правилно.

Сключване на сделка

Това, което си поставил на крака никога не е било толкова важно. "Това, разбира се, зависи от това къде е първата дата", казва Греъм. - Или хубав чист бял тенис или класически ботуш като "Уилямс Челси".

По принцип обувката ви има властта да дава и да отнема вашето облекло. Обувката ще облече формалностите на разделянето или комбинацията от ризи и панталони, докато кожени ботуши или обувки за обувки - от монашески до дерби маратонки - ще повдигнат приятната природа на джин, тениска и пуловер.

Когато избирате обувки, първо се придържайте към кодовете за обличане, които са свързани с мястото на срещата. Следвайте с цялостна естетика - като пасвате панталоните си с обувките си - и след това отидете за комфорт. Не разбивайте новите кожени обувки от първата ви дата. Лимпването, поради мехури, не е привлекателно.

Смъркане на Кьолн

Искаш да си спомниш за правилните причини, нали? Ами не е човекът, който се къпе в "Аква Джио" преди неговата дата и се чуди защо никога не чува от датата. Избира модерен и подходящо уникален кьолн, който ще създаде интерес, но не и нападение на носа.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията