Носете тези колонии, ако искате да превърнете дата в любовник

Anonim

Ако линията Ви на потапяне беше абсолютна пътечка и имаш време и дата в книгите, то е вярно, че вашите предходни основи заслужават същата грижа, внимание и финес като вашата онлайн фасада. Довършителното усещане - след като сте привързали гардероба и сте оправили манбуна - е перфектният аромат.

Науката ни подкрепя от значението й. Изследванията разкриват, че момчетата, които получават спрей от одеколона, се държат с по-голяма увереност, отколкото техните естествено-ароматни съседи. Но данните също така показват, че olfaction е мощен филтър за привличане. Ако се забъркаш в неподходящ аромат или го оставиш напълно и миришеш като добре подготвена седалка за автобуси, ще въведеш правила за внезапна смърт на горещата дата, която си планирал през цялата седмица.

Ето защо ние сме избрали осем аромати, които ще ви имат гърба, независимо дали излизате за сладолед или седите на три курса на най-доброто място в града. Нашите снимки включват по-леки и по-тежки аромати, както и сезонни опции, за да ви накарат да миришат като нощно клубно парче в три сутринта.

Ричард Джеймс

Момчетата на Saville Row трябва да се придържат към костюмите и връзките си? Помисли отново. Ричард Джеймс иска клиентите му да миришат толкова добре, колкото изглеждат при приготвянето му, а тази тоалетна вода за 50 мл е първото му нахлуване в света на мъжкия парфюм.

Основните съставки на този аромат са клубена и кожа, необичайна комбинация, която осигурява приятен баланс между богати, цветни тонове и традиционни мъжки качества.

Този аромат е доста богат, така че няколко леки спрейове зад ушите и на китката са много. Това е по-малко от сто долара за 50 мл, което го прави евтин и желателен подарък (при условие, че първо не го прелъстявате).

Купете $ 82

Отдел Bamford Grooming - Издание 1 Кьолн

С дуото майка-син от отдела "Бамфорд Гроуминг", това издание 1 на Кьолн е целогодишен всесезон. Този аромат съчетава богатството на цитрусовия бергамот и успокояващия ветивер със силата на традиционно-мъжкия тъмен кехлибар и агар.

Тази балансирана комбинация от по-тежки и леки съставки го прави идеална възможност за момчета, които се съпротивляват на свръхсилни, мускусни аромати, но намират летни аромати, които са прекалено зашеметяващи. Предлага се в бутилки от 50ml, но няма да ви е необходима голяма част от него, за да постигнете желания ефект.

Купи 122 щ.д.

Коме дез Гарксон Парфюми - Уондърууд

В случай, че името му не ви подсказва, Wonderwood на Comme Des Garcons е предназначен да ви напомня за ароматното преживяване на седене до камина (по най-добрия възможен начин) и силните му дървесни нотки на кедър и сандалово дърво го правят безвкусен зимен аромат.

Той е балансиран с кремообразни съставки като бергамот, ветивер и черен пипер, за да компенсира теглото на дървесните съставки. Този кьолн е доста тежък, приближавайки се до мускулестия край на скалата.

Предварително изсъхване ще убие играта ви. Отидете лесно на спрейове и вашата дата няма да се почувствате като вдишване на пеперуди с чашата ви.

Купи 131 щ.д.

Том Форд - Нойър Екстрем

Том Форд представи Noir Extreme през 2015 г. на разстояние от оригиналната популярност на Noir. Независимо от името си, Noir Extreme не е аромат, който ще заличи усещането за мирис на датата ви и ще ги накара да се разхождат за открит прозорец.

Този аромат е построен върху кехлибарен и дървесен аромат, две по-тежки съставки, допълнени с бергамот, черен пипер и индийско орехче. Този микс създава богат, мъжки аромат, пригоден за след-тъмни поводи.

Тя е завършена с ванилия, за да балансира и омекотява цялостния профил на аромата. Но не забравяйте, че по-малко е още - дори ако това е Том Форд (помнете, че това не е точно евтино).

Купете 125 щ.д.

Д - р Харис - Арлингтън Кьолн

Д-р Харис има завидна привилегия да притежава Кралска заповед и продължава традицията за обслужване на изискванията на британските кралски и други несправедливо богати хора по целия свят.

Този арлингтон в Кьолн смесва цитрусите и папрат, богата и чиста комбинация, която може да се изпълни както в топла, летачна среда, така и в по-интимните граници на бара или заведенията за хранене. Това не е тежък, мускусен аромат, но се отваря силно и по този начин се нуждае от малко повече от един или два пъти с всяко износване.

Също така се помещава в хладна, ретро бутилка, която ще направи своя дядо горд.

Купи $ 41

Пенхалигон - Ендимион Ео де Кьолн

Наречен в знак на почит на гръцката митология (въпреки че затова не я избрахме), Endymion Кьолн е друг популярен аромат, произведен от Кралската заповед на Penhaligon и впечатляваща вековна традиция на занаятчийство.

Endymion се гордее с цитрусови и цветни нотки, съчетаващи по-сладките атрибути на бергамот, мандарина, лавандула и градински чай. Подпокритите от кожа, индийско орехче и сандалово дърво подсилват тази топла и лятна комбинация.

Предназначен е като по-лек аромат на топла атмосфера и ще бъде отличен контрапункт за вашите по-тежки одеколони през лятото.

Купете $ 132

Один Ню Йорк - "Сънда Формула 1"

Черната линия на Один е базирана в Манхатън, която се вдъхновява от вкусовете, които се срещат в екзотичните дестинации и този аромат на Sunda Formula One има за цел да привлече аромати на исторически търговски маршрути за подправки.

Този аромат на парфюма е на базата на тонска зърна, придаващ както пикантни, така и плодови елементи, с допълнителни смеси от кедър, хвойна и черен пипер. Като парфюм, това е по-мек аромат, който няма да завладее свещите на масата за вечеря или да не остави мускуса на дрехите ви след измиване.

Купи $ 156

Нуждаете се от допълнителна помощ.

Как да се прилага правилно и да се грижи за мъжките козметични продукти
30 най-добрите мъжки парфюми, парфюми и парфюми

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива