We Drew Blood за да докажем силата на новия интелигентен часовник на Montblanc

Anonim

Часовникарите, които искат да се установят в категорията приключения, обикновено вземат един от двата маршрута.

Ударете влиятел в активното облекло за някои излишни хехаги или изпратете най-новия си интелигентен часовник, който се движи в купчина назъбени камъни с прикачен планински велосипедист. Този конкретен планински велосипедист.

Откриване на скрито съобщение

Много преди този сладък брак между лицето ми, чакъла, кръвта и проклятието имаше Монбланк - доставчик на луксозни стоки с истински корени, заснети в духа на изследване.

Вземете например уникалното им лого. Повечето не биха знаели, че подписът на "Монбланк", който е шестточков бял знак за снежна шапка, всъщност представлява поглед отгоре на планината Мон Блан, титуляр на най-високата планина в европейските Алпи.

Този символ, заедно с повтарящия се номер "4810" на творбите на Монтбланк, е идентичност, която представлява върха на изработката, подкрепян от амбицията да се ударят нови висоти на иновациите. Също така е подъл кимване на височина от 4810 метра на планината.

Макар да нямаме пет километър планина, за да се качим тук в Австралия, имаме хеликоптери и таен курорт, който се намира на 1100 метра над морското равнище. Достатъчно близо.

Нашата малка екскурзия в пустинята Куинсланд ни предостави перфектната възможност да станем близки и лични с някои от най-новите часовници на Монтбланк. Но преди да стигнем до това.

Лукс сред облаците

Spicers Peak Lodge звучи като приятно място, където любителите на карамелите отиват да изпекат борови шишарки и да бъдат атакувани от мечки. Не е. Те не правят борови шишарки тук, а мечките са облечени като величествени крави, които пасат най-добрите си дни на фона на национален парк, обявен за световно наследство.

С непосредственото ни безпокойство, Монбланк разкъса една малка група от нас заедно с най-новата си колекция часовници в уединено място, далеч от натиска на цивилизацията (и очевиден жизнен източник на цигари).

Това беше едно приключение, за да се покаже име, което е било задвижвано от любопитство и нововъведение от 112 години. Връзката между Монбланк и Spicers Peak Lodge? Синергия на лукса, внимание към детайла, иновации и нови висоти между двете имена.

Излишно е да се каже, че настаняването осигурява ниво на обслужване, което би съперничило на повечето луксозни луксозни бутикови хотели - няма малък подвиг, като се има предвид, че персоналът трябва да пребивава на място, само за да запази мястото. Какво означава това за вас и вашите гости е отдих, проучване, туризъм, планинско колоездене, изискана вечеря, дегустация на уиски и лични услуги като масажи - трябва ли да го изискате.

Това е едно от най-малко вероятните места, където бихте намерили това ниво на обслужване, но ако можете да намерите автомат в изолирана планина, това не бива да ви изненадва.

Природният ландшафт на Spicers Peak Lodge направи за уникален фон да вземе рекордите часовници от немското име лукс.

Монтбланк връх: нечупливият интелигентен часовник

Да кажем, че взехме този часовник за завъртане, е подценяване - това беше по-скоро насилствен курс на сблъсък. С първото по рода си интелигентен часовник на Монтбланк, увит около китката ми за подходяща сесия за планинско колоездене, бързо бе подложен на всякакви условия, при които механичен часовник ще се срути.

Студено време, луд шок, мръсотия, вода, пот. Всичко отне това, щастливо подредено и разказвало за времето с леко докосване на живия си 1.39-инчов AMOLED екран. Четливостта не беше проблем през целия ден и едва забелязахме теглото на китката, независимо от размера на калъфа й от 46 мм.

И тогава направихме най-голямата среща на върха в Монтбланк. Малка нота за начинаещите планински велосипеди: Когато се движите по стръмен хълм със скорост, покрита с чакъл и изпъкнали камъни, два пъти по-голяма от главата си, не бъркайте задните спирачки с фронта. Ляв съединител - отпред. Дясната съединител - отзад.

Това дете от 90-те години на БМХ избра неправилно и се озова зад решетките към терена, след като се справи с грубо скок. Панталоните за сгъстяване бяха разрушени, коленете бяха кървави, лицето беше кърваво, устните леко разбити.

"Кървене ли съм?" Бяха първите думи, които изказах на нашето ръководство. Отговорът му беше "О. хм, пий, изплюй го.

Беше утешим. Продължихме да завършим пътуването си с часовника, учудващо невредим и в пълен работен ред. Това беше незначителна екскурзия, която демонстрира способността на Монбланк да не просто изработва изискани луксозни продукти, но и съвременни инструменти, предназначени да поемат най-големите (неприлични) приключения.

В основата си срещата на върха се провежда на базата на Android Wear 2.0, създаден за интелигентни часовници. Това позволява множество функции като световен таймер с 24 часови зони, вграден монитор за сърдечен ритъм, приложение за проследяване на трафика и реални революционни проблеми като Google Assistant, Foursquare, Uber и гласово активиран преводач. Той също така възпроизвежда вашите мелодии чрез Bluetooth връзка, ако трябва да ударите света.

На естетическия връх на срещата на високо равнище се предизвиква класическият добър облик благодарение на дизайнерската ДНК, наследена от колекцията на Montblanc 1858. Това може да се види в извит сапфирен кристал, който за пръв път се насочва към интелигентен часовник. Това в никакъв случай не е деликатно. Този часовник се помещава в здрав корпус от неръждаема стомана и титан, който е една от определящите причини, поради които лицето му се е задържало по-добре от нашите.

Изискването за персонализация е изпълнено и с Montblanc, предлагащ четири различни калъфи и осем различни ремъка, заедно с много опции за часовник, за да създадете над 300 комбинации от стилове за придирчиви хора.

Не е лошо предложение за луксозен часовникар, който иска да завладее нови висоти в цифровия свят.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията