Гледай: 40 неща, които не знаеш за шампиона по сноуборд Скоти Джеймс

Anonim

Следващият филм бе създаден в партньорство с TAG Heuer

Сърце в устата си, вятър в косата, гравитацията - забравена концепция: чули ли сте се някога какво е да се вгледате в олимпийска половинка от 12 фута нагоре във въздуха?

За да влезете в съзнанието на някой, който живее за тези моменти, разгледайте този видеоклип, който направихме с олимпийския сноуборд шампион Скоти Джеймс. Двойният световен шампион по сноуборд Сноуборд и настоящият победител в FIS Crystal Globe, да кажем, че Скоти Джеймс е усещане, ще бъде подценяване.

От най-доброто място за получаване на кафе в света, до любимия му момент на Олимпиадата (и начини да се справим с натиска), минаваме през редица въпроси, които вероятно са "най-популярната австралийска спортна звезда в Америка".

Сега, базиран в Колорадо, САЩ, но все още нарича Мелбърн вкъщи, Джеймс е доказал, че той е на 15-годишна възраст (когато е бил най-младият мъж на всички състезаващи се на Зимните олимпийски игри във Ванкувър 2010).

Какво е първото нещо, което препоръчва приятелите му, които посещават Мелбърн? Най-странното нещо, което някога е ял на пътуванията си? Как тренира, когато няма сняг? Кои са неговите сноуборд герои? О, и най-добрият комплимент, който някога е получил - което в крайна сметка не беше сигурен, че е комплимент. Потопете се за отговорите на всички тези въпроси и още.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията