Портфейлни марки, които позволяват на света да знае, че сте флъш и живот

Anonim

Приличен портфейл е най-добрият приятел на човека. Ако наистина мислите за това, той държи всички пари, от които ще трябва да купите това проклето куче на първо място. Разбира се, има общи правила и насоки за закупуване на качествен портфейл и никой от тях не включва велкро или найлон.

Ако имате нужда от място, където да поставите трудно спечелените си пари, тогава имате късмет. Ние сме изминали света, за да преследваме най-добрите портфейли за мъже през 2017 г., които не само ще се погрижат за различна степен на вкус, но и трябва да надживеят свекърва ви.

Какво прави добър портфейл

Има пет ключови области, които трябва да се търсят при търсенето на качествени портфейли за мъже: качество на кожата, конструкция, оборот, нагънати ъгли и гънки. Всеки играе жизненоважна роля не само в обслужването на целта, но и като гарантира, че целостта и дълголетието на аксесоарите ще издържи на тест за ежедневна злоупотреба.

Кожа

Що се отнася до качеството на кожата, опитайте се да избегнете "най-зърнестата кожа", тъй като това са кожи, които имат несъвършенства, които са били шлифовани и след това покрити със смола, за да образуват гладка повърхност. Вътрешната сила е там, но оставя портфейла по-скоро от пластмаса, отколкото от всичко друго. Пълна зърнена кожа, която не е коригирана, е начинът да отида и също така добавя характер, тъй като възрастта естествено.

строителство

Определянето на начина, по който се прави портфейлът, често се пренебрегва, но също толкова важно, колкото кожената оценка. Портфейлите се изработват по два начина: завързани на режещия ръб. Cut Edge е начинът за бърз достъп, при който кожата се нарязва, зашива заедно и след това се покрива със смола върху кант. Когато тази смола изчезне, ще разкрие размазана кожа. Обърнат е мястото, където кожата се изтънява преди шевовете, за да се създаде по-безпроблемна връзка. Това е по-дълъг производствен процес, но ще продължи много по-дълго от последния.

Оборотът

Изпробването на целостта на портфейла е задължително, ако искате да отпуснете добра сума пари. Един от начините да направите това е да тествате ширината на оборота (завоя), както и позицията на зашиване. Тесният оборот е това, което трябва да търсите в качествен портфейл, както и шевовете, които остават централни и прави.

Сгънати ъгли

Друг ключов индикатор за добре изработения портфейл е неговите ъгли. Нагънатите ъгли са кожени зони за залепване на ръба, които са изтънени преди да бъдат закръглени в заздравен ъгъл - това означава, че няма да рязате тази област. Ако ъгълът е прав ъгъл, той е бил направен лошо. Избягвайте на всяка цена.

Биговащ

Добрият портфейл трябва да издържа на трудностите на ежедневната употреба и износване. За да определите дали е така, потърсете гънки върху кожата, които са направени от гореща ютия върху шевовете с обърнати ръбове и слотовете за карти.

На стил на тенденциите

Тенденциите на портфейлите идват и идват точно като модата, но един от основите през 2017 г. е непрекъснатото отслабване на портфейла на мъжете. Тъй като технологията на платежните вълни почти отрича необходимостта от дебели пари, които да се пренасят, портфейлите започват да се разтварят, за да приютят само най-важните неща като картите. Това не е непременно лошо нещо, тъй като обемистите портфейли, напълнени с разписки от 1999 г., вече не трябва да са част от гардероба на модерния джентълмен.

Когато търсите най-новия портфейл за мъже стилове, отидете с цветове, текстури или модели, които най-добре отразяват вашия личен стил. Ако сте консервативен тип, изберете по-тъмни цветове с минималистичен дизайн. За по-творчески тип човек, погледнете по-ярки цветове, графични отпечатъци или сложни завършвания и верижни приспособления, за да покажете уникалния си стил.

Въпреки, че имайте предвид, че този портфейл ще ви отведе от заседателната зала до бара, така че това, което изберете, ще бъде отражение на вашата личност сред връстниците.

1/20

Том Браун

Известният добре пригоден стил на Том Браун не е само за вашите костюми. Този елегантен портфейл е бил внимателно изработен в Италия от кадифена кожа, след това завършва с емблематичните червени, бели и сини ивици на марката. Вътре ще намерите осем слота за карти, два ръкави за смет, два джоба за касови бележки и съответния ивица с размазан гравюр.

КУПУВА

2/20

Кристиан Лубутин

Шоуто на червения цвят на Кристиан Лубутин е на пълен, безполезен дисплей в портфейла Kaspero, а външността е украсена с палто от здрави метални шипове, достойни за секс пистолет. Да го наречем перфектното портмоне за пънка с добро наклон. Друга възможност е да изпробвате картодържателя на Kios, ако харесвате външния вид, но искате още по-тънък профил.

КУПУВА

3/20

Валентино

Подобно на скуката естетика, но искате нещо по-задържано? Опитайте тази тонизирана опция от Валентино. Бродираният портфейл от биберони от кафяв косъм се отличава с пирамида, изписана върху предните и задните лица, както и лого, щамповани на гърба и вътрешността. Това е малко рокенрол, но е достатъчно вкусно, за да се рови в кабинета, без да привлича вниманието.

КУПУВА

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]