Versace пуска Dylan Blue

Anonim

Знаете ли кога Гиди Хадид придава естествената си красота на ароматна кампания, тя трябва да бъде поне малко одобрена от жените, нали? Ами, новият мъжки аромат на Версаче, Дилън Синя, може просто да те приземи на момичето на мечтите ти. или поне нещо близко.

Dylan Blue е фургерен аромат, който за тези, които не знаят, е френска дума, която означава "папрат" и е едно от основните семейства, в които са класифицирани съвременните парфюми и обикновено имат различни цитрусови, тревисти, зелени, включително флорални и животински ноти.

Ароматът на дървения аромат на Dylan Blue се допълва от нови и изискани качества от естествени цитрусови плодове, бергамот и грейпфрути, съчетани със съвременни нотки на смокинови листа за свежест, вдъхновена от Средиземноморието, дълбочина на заемане и закръгляване на плодовете на аромата.

Има и още едно виолетово измерение на аромата по пътя на виолетовите листа с тире от черен пипер. Въпреки това, сложните и иновативни дървесни нотки на Dylan Blue на амброкс, папирус и органичен пачули наистина водят до мощното, пулсиращо сърце на парфюма.

Интензивен, съблазнителен и перфектен за съвременния човек, независимо дали на работа или играе, Dylan Blue на Versace е секси трябва да добавите към колекцията си от аромати.

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]