Неуспяващите герои на кабинета за баня на джентълмен

Anonim

С лицеви изтривалки, лицеви измивания и овлажнители, доминиращи в по-голямата част от фокуса на пазара за пазаруване на мъже, лесно е да забравяме и други неща, които ни помагат да изглеждаме най-добре. Четки за бръснене, ножици за нокти, луфове и пинсети не могат да получат толкова голямо внимание, колкото продуктите за подстригване, но са от жизненоважно значение за целия процес.

Всеки ден тези неща помагат в своя малък начин да се справят с нашите грижи загриженост. С тази статия ние сияем светлина върху тези неприятни герои на шкафа за баня и празнуваме тяхната роля в нашата рутина.

Нокторезачка

Когато треперите на някого, вие сте склонни да забележите две неща; хватката на ръката им и състоянието на ноктите им. Дългите и слабо поддържани нокти никога не са добър вид и тъй като дългите нокти привличат и улавят мръсотия, то физически е непривлекателно и е проблем за вашето здраве. Инвестирайте в добра двойка ножици за нокти от неръждаема стомана, за да запазите дългите нокти в чекмеджета. Клипсерите ще осигурят гладко, равномерно изрязване на ноктите и ще избегнат назъбен и разхвърлян вид.

Кораби за нокти на кораби

пинцети

Чорапогащната коса от носа, лицето или веждите ви може да не изглежда привлекателна за повечето мъже, но това е най-точният и ефективен метод за отстраняване на космите. Пинцетите са най-ефективният инструмент за прецизно отстраняване на космите, тъй като косата се отстранява от корена, което позволява повече време преди косата да се появи отново. Бръсненето на излишната коса на веждите, например, е излишно и рисковано. Не само косата ще се появява по-често с бръснене, но също така ще нараства отново по-дебела. Така че се размивайте с тази грозна монона и ако се чувствате достатъчно смели, премахнете космите, изпъкнали от ноздрите.

Магазин пинсети

Преносими ножици и уши коса тримери

Ако не се чувствате достатъчно смели, за да атакувате бездомни косми с чифт пинсети, можете да се обърнете към ножица за коса. Ножиците за коса за нос и уши ви позволяват да избегнете неприятното усещане, което идва от издърпване на косата и вместо това премахва косата по бърз и удобен начин. Малките ножове също така гарантират, че няма да изоставите прецизността за комфорт. Отстраняването на излишната коса е просто още една част от процеса на подстригване, като ножицата и ухото за подстригване на косата тази част от вашата рутина ще бъде сигурна, че ще бъде бърза, безболезнена и удобна.

Магазин Тримери

Конец за зъби

Може или не може да знаете това, но лошото дишане често е причина за невъзможност за използване на зъби. След това говорете с вашия местен зъболекар и те ще ви кажат, че използването на флакони помага за намаляване на кавалериите, които в крайна сметка ще ви спестят много пари надолу по пистата. Повярвайте ми, знам, след като наскоро сте похарчили 5 000 долара за зъболекар. Вземете си скривалище на зъбен конец и се уверете, че добавяте тази 30 секундна практика към ежедневието си.

Магазин за зъболекарски конци

Гъсена гъба

Лофът е важен инструмент за мъжко козметично оформяне и този, който често се използва, поради възприемането му само за женските. Гъбичката луфта предлага невероятни ексфолиращи качества за цялото тяло. Ексфолирането на лицето си редовно е важна част от вашата рутина, така че защо да не го разширите до останалата част от тялото си? Премахнете вградената мъртва кожа и мръсотия от ръцете, краката, гърдите и помогнете, за да предотвратите появата на ужасен обратно.

Магазин Loofahs

Въпреки че тези елементи може да не получават същото ниво на фантазия като другите продукти за грижа за козметика, те са от съществено значение за нашата ежедневна грижа за рутина. Инвестирайте в някои от тези незабелязани герои и им позволете да се съпротивляват на вашите страдания.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията