Непоколебими знаци Вие сте готови да поемете и да работите за себе си

Anonim

Ние всички фантазираме, че сме наши собствени шеф-ухание на розите сутрин, уреждане на 11am brunch за един, а след това небрежно манипулиране отвори Macbook около 1pm. Направите солиден час на работа, вълни на UberEats, а след това разбийте късно арво сиеста. Преди да разберете, че пиете уиски, несъзнателно кого искате да харесате с вашите услуги, тъй като във вашите пощенски кутии се излива вълна от очаровани клиенти.

За съжаление, това не е начина, по който предприемачеството работи. Просто казано: просто няма място за всички в концертната икономика. Така че ние говорихме на Lonely Hunter (известен още като Ричард Джонстън) бивш водопроводчик, който току-що създаде свой собствен фотографски бизнес и наскоро спечели наградите Canon Light, за да получи телескопичен поглед върху това, за хоби.

Това са симптомите, които трябва да покажете, преди да кажете adios на вашето 9-5.

Доказали сте посвещението си

Всеки знае колко е важно да изберете проект, за който сте страстен, като основа за стартирането си. Но това, което хората забравят, е, че докато печелите хобито си (независимо дали става дума за дърворезба или съдебномедицински социални медии), често става по-скоро за себе си - правете пари и по-малко за по-чистите аспекти, които ви карат да се влюбвате с него. Въпреки че Ричард е запазил вълнението си, той признава, че неговият подход към фотографията се е променил, откакто се е спуснал на пълен работен ден.

"Започването на фотографията започна като нещо, което ми хареса в свободното си време, но с течение на времето започнах да го приемам все по-сериозно."

Вие сте постигнали Hit milestones

"Предполагам, че има някакъв смисъл в пътуването на всеки фотограф, когато започнете да се чудите дали има стойност за вашата работа и как тя може да се изправи срещу другите", каза Ричард. "След като направих някои изследвания за различните видове конкурси там, аз почувствах, че наградите за светлина на Canon (следващата е в Бризбейн от 1 до 2 септември) беше страхотна платформа за мен, за да получа вида на обратната връзка, която търсех за."

"Може да е доста обезсърчително да сложите работата си там, за да могат другите да преценят, но за да стане фотограф, всичко това е част от процеса".

Никога преди не е влизал в конкурс за фотография, Ричард казал: "Никога не бихме могли да очакваме истински победа."

- Спомням си, че не успях да изтрие усмивката от лицето ми.

"Преди да вляза, винаги съм се питал дали имам какво да направя, за да преследвам фотографията като кариера, но спечелването на наградите на Canon Light помогна да ми осигурите увереността, необходима, за да преследвам фотографията на пълен работен ден - и не съм погледнал назад", Той също така го даде, той подчерта, "Възможността да се срещнем с някои невероятно талантливи хора ... и се оказа като стъпка в кариерата ми".

Извадка от работата на Ричард.

Имате вяра в себе си

Когато идва от гуру за самопомощ, това звучи куцо. Когато идва от самоизработения предприемач, трябва да дадете поне на заблудената американска фразичка някаква мисъл.

"Смятам, че все пак бих направил прехода, който просто може да отнеме още малко. Целият опит определено ми осигури някои възможности, които иначе нямаше да имам. "

Когато попитахме какво щеше да се случи, ако не беше спечелил конкурса, Ричард отговори: "Спечелването на състезанието означаваше, че успях да придобия полезен поглед върху живота на други професионални фотографи и да разбера какво е необходимо, там. На пътуването ми беше дадена възможност да си взема ръцете от високотехнологично оборудване, което на този етап от моята кариера никога преди не съм използвал.

И това не беше просто оборудване - по време на пътуването Ричард също получи "Съвети от майсторите на Canon относно настройките на камерата и персонализациите за различни сценарии, които значително подобриха (неговата) фотография и го научиха как най-добре да разкаже история чрез все още изображения. "

Вие сте идентифицирали вашите слабости

Ако възнамерявате да стартирате бизнес, знанието ви е от съществено значение. За Ричард едно предизвикателство беше: "Да поемам главата си около бизнеса на фотографията."

"Можете да отидете и да правите снимки, докато кравите не се приберат вкъщи, но ако не маркетирате себе си правилно и управлявате ефективно бизнеса на нещата, тогава за съжаление хората няма да знаят кои сте вие ​​или вашите услуги."

Отнема време и упорита работа, но от друга страна, разкрива: "Може да бъде много възнаграждаващо, когато започнете да постигнете успех. Също така обичам да работя сега и това не е чувство, на което обикновено бях свикнала, когато бях водопровод. "

Обичате да импровизирате

"Чувствам, че има толкова много различни пътища, по които може да се спуснете, когато става въпрос за определена работа", каза Ричард. "Може да не е точно това, което сте имали в предвид, но може да бъде тясно свързано и да осигурява точно толкова много удовлетворение - ако не и повече."

"Мисля, че всеки трябва да следва мечтите си в някакъв момент!"

Част от причината, поради която Ричард се посвещава на фотографията, ни каза: "Защото не исках да се връщам обратно в продължение на десетина години и да мисля за себе си: Защо не го пуснах? Дори да не работи в дългосрочен план, поне по този начин никога няма да съжалявам, че не се опитвам. "

Вие сте боец

- Откъде знаеш, че имаш какво му трябва? Чувствам, че въпросът се свежда до количеството решителност, която трябва да постигнете. Ако го искате достатъчно зле, тогава по един или друг начин ще откриете начин да го направите. "

Като каза това, Ричард предложи амбициозни предприемачи: "Поддържане на сигурността на (основната) работа и работа (мечтата си) отстрани в собственото си часово време, докато не започне да се получи известно сцепление. "Само вие ще знаете кога е настъпил моментът да оставите основната работа", добави той.

Вие сте готови да научите нови умения

"В началото на пътуването си не разбрах колко важно е да има добра мрежа от хора около мен и бързо разбрах, че хората, с които имате добри връзки, могат да играят огромна роля в успеха на бизнеса ви, Обясни Ричард.

Друга област, в която трябваше бързо да се подобри, ни каза, беше управлението на времето. "Често ми се налага да изпълнявам две или три различни задачи в точно същото време, поради което трябва да можете да работите колкото е възможно по-ефективно, за да извлечете максимума от всеки един ден".

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията