Tudor GMT Black Bay е достъпна за ролеви игри на Rolex GMT

Anonim

Попитай и ще получиш. Докато Rolex разкрива онова, което може би е най-говоримото за гледането на тазгодишния Базел свят, неговата петцифрена цена все още е възпираща за някои фенове на изискания дизайн на "Pepsi".

Влез в сестрата, Тудор. Швейцарският производител на часовници представи своя частен GMT Black Bay в шоуто заедно с GMT-Master II на Rolex и резултатът е доста зашеметяващ.

Три изненадващи гривни, практична кутия от 41 мм от неръждаема стомана и цена, която подбива Rolex с по-малко от половината от цената, е победител в книгата на никого. Най-важното е, че все още изглежда тази част благодарение на добре обмисления синя печат.

Точният Tudor Caliber MT5652 автоматично се грижи за движението с часове, минути, секунди, дата и функция GMT. За тези, които не знаят, функция GMT по същество установява местното време, без да губи от поглед времето в две други часови зони.

Междувременно черният циферблат разполага с подписа на Black Bay, като ръцете на снежинка и пунктираните индекси.

Всичко това е обвързано в парче, което се отличава с 70-часов резерв на мощност и 200-метрова водоустойчивост.

Ще се предлагат три ленти, включително стоманената гривна, кафява кожена каишка "terra di siena" и каишка с червена ивица.

Местното ценообразуване все още предстои да бъде потвърдено, но има швейцарско ценообразуване, което показва Tudor Black Bay GMT от 3400 CHF.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията