Том Форд отхвърли най-ненужните страхотни пързалки за мъже в света

Anonim

Когато си мислиш за слайдове, мислиш, че Адидас, ивици и избягване на тинейката в сауната в Айсбергите на Бонди. Други виждат общия слайд като основен моден артикул, който почти винаги носи чорапи. Като немски секс турист. Обади ми се стара и некане, но ей!

Въведете господин Том Форд. Явно е видял пропуски в пазара за необходимостта от супер луксозно синьо кадифе със слайдове за злато на мъжете. И тук те са.

Том Форд Чърчил, верижно оформени кадифени слайдове

Според MR.PORTER тези слайдове трябва да се носят със сигурност. За съжаление Mr.PORTER в момента не се доверява на запасите.

Дори далеч от разнообразието на басейна, слайдовете на "Тордор" на Том Форд са били направени в Италия от кадифено-кадифено кадифе и са детайлно изработени с полирани златни бордюри по ремъка. Кожените калъфи и каучуковите подметки осигуряват издържливост, а оформените периласти ги държат комфортно.

Честно казано това са най-ненужните модни тенденции, които сме виждали тази година и ние просто трябва да имаме двойка сега! Помислете за носенето им със смокинг при следващото събитие за черно вратовръзка.

За ниски $ 550, диапозитивите на Том Форд могат да бъдат ваши от MR.PORTER.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията