Тези Сидни боксове за първа помощ ще ви накарат да викат Ass

Anonim

Всеки човек, който се представя за човек, залязва дълбоко заслепени фантазии на боксовата слава. Тестостеронът? Валидиране? Комплекс "Роки Балбоа"? Кой знае - има само нещо за чифт старинни Everlast ръкавици, които ускоряват сърцето.

Това обаче не е Филаделфия през 1970 година. Боксът е различен спорт и както е и начинът за физическо преследване през 2018 г., това отнема време, всеотдайност и пари, не само за да се постигне добро, но и за да влезе на първо място.

СВЪРЗАНИ: Науката разкрива, че мъжките юмруци са създадени за борба

Така че, ако искате да дадете най-добрия си шанс на бокса, можете също така да извлечете максимума от парите си, като вземете един от най-добрите боксови салони в Сидни. От рапидните ателиета до просторните високотехнологични гимнастически салони - списъкът ви е покрит.

Джерард Стийл Клер Бокс фитнес

Независимо дали сте се упражнявали, тъй като вашето членство в гимнастика е изтекло през '05, или сте амбициозен професионалист, Gairy St Clair е гарантирано да подобри играта на ръкавиците и да увеличи сърдечния ритъм. Разположени в района на Съдърланд Шире, те предлагат боксови кардио класове, както и специално обучение за следващата вълна от легитимни бойци.

Да не говорим: членовете имат достъп до зала за тежести, което прави Гари Сен Клер едно гише за всичките ви фитнес нужди. Салонът беше отворен (и се управлява от) Gairy "Супермен" Свети Клер, бивш IBF Световен младши лек и IBF Световен Супер Федерален шампион. Не можеш да спориш с това.

60 Gymea Bay Road, 2232 Kirrawee

Боксови работи

Що се отнася до общите бойни гимнастически салони, боксовите работи са основен елемент в най-натоварените райони на Сидни в града от известно време. Предлагайки както класове за обяд, така и подходящо бойно обучение за онези, които искат да влязат в аматьорски / професионални боеве, Boxing Works също така създаде солиден представител за обучение по MMA, BJJ и Ju Jitsu. Тези момчета също имат места в Кингс Крос, Surry Hills и Glebe. Тежести фитнес също на разположение в рамките на.

74 - 84 Foveaux Street, Surry Hills

Корпоративен фитнес център

Корпоративният фитнес център е най-добрият начин човекът от сферата на смартфоните да получи това чувство за борба-нощ.

Като част от цялостната програма корпоративната боеприпаса ще ви насочи към интензивен 12-седмичен боксов режим, целящ да даде на всеки, който се включи в правилната битка, на едно от двумесечните събития за корпоративни бойци.

Цялото нещо се управлява от професионални треньори и имате възможност да продължите обучението си след завършване на програмата.

36-38 Уентуърт Аве, Сърри Хилс

Крайният фитнес център

С един комплекс в CBD и друг в Северните плажове, е безопасно да се каже, че The Ultimate Fitness Center има боксьори от Сидни, от двете страни на Spit мост, добре и наистина покрити. Каквито и да са вашите цели, модерните учебни заведения на Ultimate Fitness Center, експертните инструктори и несравним набор от фитнес класове ще гарантират, че премиум тайландски маркер идва с епични резултати.

Ул. "Кент" 305, Сидни, Норвегия, 2000 г. (CBD)

7/505 Pitwater Rd, Brookvale, NSW, 2100 (Северни плажове)

Бяла яка бокс

Друга боксова гимнастика, насочена към бизнесмените в Сидни, White Collar Boxing използва подобен метод на обучение и преподаване в корпоративния фитнес център.

Цялата тренировка се осъществява с цел влизане в редовните бордни вечери на "Бял нашийник", под надзора на утвърден боен треньор и майстор личен треньор Саймън Мичъл.

Водещата до бойна нощ идва под формата на популярната схема "нула 2 герой" - вашето собствено оживление на очите на тигъра за 8 седмици.

14 Картър Роуд, Бруквейл

Bodypunch

Сега, след повече от десетилетие, Bodypunch е водещата боксова фитнес зала в недалечния Запад на Сидни. Създаден от Били Хюсеин, бивш треньор на фитнес за отбор Фенех на Джеф Фенех, Bodypunch обучи трима световни шампиони от откриването си. Самият Хусеин също е обучил Дани Грийн и Вик Дарчинян. Достатъчно е резюмето.

Ниво 3 71/75 Wangee Road, Lakemba

PCYC

Честно казано, колкото и глупаво, колкото звучи, слагането на PCYC на този списък, репутацията му за разработване на млади боксьори е почти ненадмината.

В рамките на програмата PCYC са разработени множество държавни и национални шампиони от самото начало преди 80 години и те не показват никакви признаци за забавяне. Лесно е най-рентабилният начин да се включите сериозно в спорта, плюс ще помогнете с цялото събитие на дарителството на Младежкия клуб, което най-малкото ще ви донесе кармични точки върху оценката на съдията.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива