Тези Snappy тренировки ще ускорят загубата на тегло по-бързо от джогинг

Anonim

Джогингът е евтин начин да се упражнявате, което ви позволява да се наслаждавате на великото открито, но нека да бъдем честни: това е изморително (във всеки смисъл на думата). Ако търсите нещо толкова забавно, то ви вдъхновява да се бутнете (да се борите или да ядете Messina на дивана), проверете тези бързи тренировки.

Боксът трябва да е на първо място на вашия радар (а не само заради Конър Макгрегър и този костюм). Според проучвания от марката за добавки Forza, боксът превъзхожда списъка с тренировки, които изгарят най-много калории. Един час в пръстена може да изгори един огромен 800 калории.

Какво прави бокса толкова ефективен начин да се упражнява? Това е тренировка, която набира цялото тяло, което означава, че ангажира множество мускулни групи наведнъж. Тя също така включва многократни изблици на интензивна активност, което го прави екстремна форма на интервално обучение.

Скуош часовник втори на 748 калории, изгорени на час, побой други спортове ракета, защото митингите са склонни да продължат по-дълго и има по-малко прекъсвания между точки. Играчите прекарват висок процент от времето си за спринт, удряне, удряне и усукване, което изгражда мускулна сила, повишава издръжливостта и увеличава гъвкавостта.

Поплакнете като пеперуда, като удряте като много подходяща пчела

Топ 10 тренировки, които изгарят най-много калории, са:

  1. Бокс (800 / час)
  2. Скуош (748 / ч)
  3. Гребане по езеро или река (740 / ч)
  4. Път, движещ се по бърз или среден темп (700 / час)
  5. Плуване - обхождане отпред или пеперуда (680 / час)
  6. Ръгби (614 / ч)
  7. Футбол (612 / ч)
  8. Пътно колоездене с бързи темпове (604 / час)
  9. Фитнес упражнения - тежести или кардио (590 / час)
  10. Работейки на бягаща пътечка (580 / час)

Съществуват и някои, може ли да кажем, творчески дейности, които никога не сте считали за включващи във вашия фитнес режим. Играенето на пиано изгаря 100 калории на час и наблюдението на птици (или, вероятно, актът на все още дишане) изгаря 101 калории на час. Междувременно сексът ще погълне 200 калории на час.

По време на секса горят толкова калории, колкото и 8 километра. Кой по дяволите работи 8 километра за 30 секунди?

- Боб Костич (@ kauticbob) 10 юли 2018 г.


За тези от нас, които винаги закъсняват: добра новина. Изпълняващите се стълби могат да изгорят почти 300 калории, отколкото да работят на равна повърхност ( медицина и наука в спорта и тренировката ), която работи на 852 калории на час.

Повече хладни дейности, които трябва да се вземат предвид са с баня: 35 калории на час и гледане на телевизия, докато стои нагоре: 20 калории на час. За съжаление за повечето от нас обаче, гледането на телевизия, докато сте на дивана, ще ви изгуби общо общо 0 калории на час.

Ако се стремите да се отървете и да раздробявате колкото е възможно по-ефективно, проверете най-готините боксни зали в Мелбърн и Сидни.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива