Тези къси прически и прически за мъже ще ви преведе през сезона

Anonim

Болни от къси прически за мъже, които идват с нищо, но в сериозна нужда от актуализиране на стил?

Достигнали сте дълъг път от моята година 10 Mohawk, структурирана с PVC лепило. Или може би сте били частично на малко временни бои за коса, може би една фаза на Greenday на червени и черни ивици? Имаше дори модерните карета и страничните ресни на емото.

Ако още не сте актуализирали прическата си през 2018 г., няма да закъснеете - все още има време да получите нова прическа. Напоследък мъжете са достигнали нови висоти (понякога буквално). Добре поддържаните мъже експериментират с разфасовки, стилове и продукти повече, отколкото някога преди, а краткото намиране на мъжете на кратки прически прически и идеи и снимки може да бъде отнема време.

Ако прическата ви се захване в коридора, разгледайте галерията от прически за къси мъже и разфасовки от известни личности (къси космически царе - старото училище Брад Пит, Джон Хам, Адам Левин) и лидери от американския екип и Кевин Мърфи. Повярвай ни, има повече за къси прически за мъже, отколкото за очите. (Забележка: Ще актуализираме редовно тази статия, затова проверявайте всеки месец нови стилове.)

Кратки прически за мъже: Съвети и трикове

Антъни Надер - фризьорски салон RAW Сидни

# 1 Текстура текстура и повече текстура е тайната, за да поддържате краткото си прецизно изрязване на косата, изглеждайки фантастично и във форма за по-дълго време. Посъветвайте се с фризьора си да изреже повече текстура в следващата си прическа, след което можете да получите повече лост и да създадете още по-готини форми на косата на върха.

# 2 За дните, в които искате да отидете този развълнуван развълнуван външен вид, си направете вана с формовъчна паста и това ще ви накара да изглеждате като кампания достойна.

# 3 За дните, в които искате да отидете по по-плавния маршрут, отидете да си вземете бутилка копринена кожичка на Кил.

Феникс Томсън - Американски екипаж All Star

# 1 Поддържането на косата си къса често може да стане по-малко от вълнуващо, ако не си запазите малка дължина, за да работите. Моят съвет за този сезон е да се запази многообразието на изгледа, с добавена дължина на върха.

# 2 Да бъдеш в състояние да преобразуваш краткия си облик в по-добре поддържана и оформена форма, може да бъде толкова лесно, колкото използването на продукт с високо блясък и оформяне с гребен, за да се постигне по-гладко покритие. Опитайте се да изсъхне американският екипаж за задържане на косата в косата, за да ви осигури подкрепа и да завършите с малко количество американска екипажа Pomade избърсано по повърхността, за да запазите косата на място и да създадете висок блясък.

Кратка коса означава повече посещения в салона, за да се запази формата на косата и всяка нежелана коса на врата. Поддържането на срещите ви на четири седмици ще гарантира, че изглеждате винаги свежи.

1/45

2/45

3/45

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията