Това са най-лесните начини, по които можете да предотвратите признаци на стареене

Anonim

Освен ако не планирате откриването на извора на младежта скоро, вероятно ще започнете да показвате признаци на стареене.

Рано или късно телата ни се поддават на опустошенията на "Отец Час" и "Татко Бод". Но само защото сте стари, това не означава, че трябва да го покажете.

Има няколко прости мерки, които можете да вземете сега, за да изглеждате по-млади и едновременно да забавите процеса на стареене на кожата си. Много от тези мерки ще се впишат в нормалната ви рутинна грижа за кожата, докато други няма да ви струват стотинка.

Така че казваме на ада, че стареенето е грациозно. Използвайте тези прости съвети, за да осигурите ярък, младежки вид и във вашите забележителни години.

Хит пауза на брадата

Ние сме застъпници на добра брада тук, но трябва да се каже, че ако сте след по-младежки поглед, вероятно е добра идея да се счупи бръснач редовно. Изследователи от водещия британски център за трансплантация на коса, Crown Clinic, вярват, че нарастващата брада може да накара мъжете да изглеждат до десет години по-възрастни. По-конкретно проучването разкрива, че дори лекото стърнило може да добави три години към вашата възприемана възраст, докато мустаците могат да достигнат до пет години.

Така че, въпросът, който трябва да зададете сами, е, че искате да изглеждате като глупав джентълмен или безсмъртен Киану Рийвс? Отговор: Защо не и двете. Сменяйте външния вид, за да не допуснете хората да се досещат. И ако това все още не е достатъчно причина да държите брадата под контрол, вероятно трябва да обърнете внимание на прическите, които жените абсолютно ненавиждат.

Овладяване, вие великолепно копеле

Доказано е, че тези, които страдат от суха кожа, са по-податливи на бръчки и признаци на стареене, докато тези с мазна кожа имат по-малко бръчки и са по-малко склонни. Сега не ви казваме да излизате и да се къпете във вазелин (освен ако не сте в тези неща); ключовата точка, която трябва да отнеме тук, е да поддържате равномерно овлажнена кожата си редовно.

Добър овлажнител с анти-стареене свойства ще запази кожата ви непрекъснато хидратирана, което свежда до минимум появата на фини линии и бръчки, като същевременно внася жизненост в тъпа и безжизнена кожа. Kiehl's Facial Fuel Heavy Lifting Moisturizer ще свърши упоритата работа на борбата със стареенето.

Кожата ще бъде овлажнена, като в същото време ще увеличи еластичността и твърдостта на кожата със съставки като кофеин, екстракт от ленено семе и витамин С. Включването на салицилова киселина помага за гладките несъвършенства и стяга кожата.

Измийте тези години

Натрупването на мъртви кожни клетки с течение на времето дава на кожата тъп, безжизнен външен вид. С напредването на възрастта клетките на мъртвите клетки се размножават и не се отделят естествено или толкова бързо, колкото някога. Важно е ръчното почистване на тези мъртви кожни клетки, за да се позволи на нови, по-млади клетки да достигнат до повърхността и да осигурят по-светъл и младежки вид.

При закупуване на лице за почистване на лицето или дори измиване на лицето за целите на стареене, потърсете съставката хидрокси киселина - тази съставка изглажда фини линии и спомага за проливането на мъртва кожа. Дайте на Серия Лабораторни сензори за успокояване на лицето, за да премахнете натрупването на мъртви кожни клетки, като същевременно освободите порите.

Тази скраб включва ментол, който, когато се прилага върху кожата, стимулира кръвообращението, подобрява външния си вид и ускорява естествения процес на отделяне на кожата.

Фокусирайте се около очите

За целите на анти-стареене, очите не са прозорец към душата - те са ярко показание за получаване и изглеждат по-стари. Като се има предвид деликатното естество на кожата около очите, те винаги са първите, които показват признаците на стареене.

Краката на краката, бръчките, тъмните петна и торбичките под очите са фактори, които ще ви накарат да изглеждате по-възрастни. Shiseido Men Deep Wrinkle Corrector ще помогне на тези възрастни пепери.

Съдържащ чудото против стареене съставка на Retinol, този продукт е предназначен за цялото лице, но е особено ефективен в окото. Той осигурява по-твърд и по-младежки резултат, като изглажда бръчките и фините линии, които са идеални за краката на врана.

Натиснете бутон Snooze

Като се придържаме към уморени очи, не можем да подчертаем значението на достатъчно сън, за да се борим със симптомите на стареене. За целите на борбата срещу стареенето терминът "красив сън" е прекалено реален и в идеалния случай трябва да получавате 7-9 часа почивка една нощ, за да се възползвате от предимствата.

Тялото и по-важното е, че вашата кожа се ремонтира, докато почивате, така че не забравяйте да ударите възглавницата силно, за да поддържате младежки вид.

Плъзгам се, издърпвам, клякам

Прекомерното излагане на слънце е значителен принос за ранните песни на стареене, причинявайки бръчки и стареене. Нанасянето на слънце трябва да бъде редовна част от ежедневието ви, за да се избегне слънчево изгаряне и потенциален рак на кожата, SPF 30 или по-висока ще ви помогне да избегнете такива болки, като същевременно предпазва кожата от изсушаване и стареене преждевременно.

Нанесете слънцезащитен екран най-малко на половин час, преди да се отправите на открито и отново приложете, когато е необходимо, за непрекъсната защита. Не забравяйте да носите чифт добре монтирани слънчеви очила, когато сте навън, тъй като прекомерното примихване ще доведе до образуване на бръчки около окото.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива