Вземете Sneak Peek в Eprom New Lebron James

Anonim

Миналата седмица баскетболният баскетболист Леброн Джеймс подписа четиригодишен договор от $ 153 млн. С Лос Анджелис Лейкърс, който сигнализира за заминаването си от Кливланд Кавалиърс и родния му град Охайо.

Джеймс е загубил 23 милиона долара от епично имение в луксозния квартал Брентууд в Лос Анджелис, добавяйки още един дом в портфолиото си от недвижими имоти, което включва още едно имение в Лос Анджелис и дома му в Акрън (Охайо).

Така че сега можете да задоволите всяко завладяващо имение / Lebron любопитство, което може да имате, като пиете в естетиката на острието на това имение с осем спални и 11 бани "Пълна с мраморни плотове и стени, естествени френски дъбови подове от Испания и неутрална цветна палитра от всички бели "( Моят Домейн ).

Сега LA има бог и крал!
Златан приветства @KingJames pic.twitter.com/4gYooOpURD

- Златан Ибрахимович (@Ibra_official) 2 юли 2018 г.

"Построен е през 2017 година, в имота има затворена алея, кухня на готвачите, вградени гардероби на ниво шоурум, частен вътрешен двор в основната спалня, тераса на покрива, зала за театър, винарска изба, салон за пури, оазис бар, закрит / открит фитнес център, СПА център (пълен с парна баня, сауна, душ и зала за масажи), голям басейн и СПА център, външна кухня, квартири за гости и гараж. ( Моят Домейн ). "

1/13

2/13

3/13

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива