Силвестър Сталоун просто е получил такса от $ 983 000 на Ричард Милз

Anonim

Изглежда, че вашият Крис Крингъл има големи обувки, които да запълнят. като милиони доларови обувки. Силвестър Сталоун току-що е надарил един от най-новите творения на Ричард Мил, под формата на часовник от 983 000 щатски долара.

Маркирани RM 25-01 Tourbillon Adventure, луксозният скъп часовник е издание с ограничено издание, като само 20 примера се предлагат навсякъде по света. Швейцарският луксозен производител на часовници създаде RM 25-01 като знак за почит на трайната кариера на Сталоун като холивудски опитен човек.

Тук с Учителя, Ричард Мил, Това е първият път, когато този часовник се вижда в света от блестящия часовникар Ричард Мил, е BEAST! Официалното име е RM 25-01. Изключително честно получавам този невероятен подарък

,

. Това е часовникът на крайния изследовател, който отне четири години и той ще бъде само на 20 в целия свят! Удивителна технология. @richardmilleamericas

Пост, споделено от Sly Stallone (@officialslystallone) на 7 август 2018 г. в 1:13 ч. PDT

По очевидни причини часовникът е абсолютно неподходящ за бруталния си дизайн, който успешно обединява персонажите на Stallone на екрана с докосване на Cambo Rambo, заедно с личните му преследвания отвъд Холивуд.

На техния фронт часовникът има леко турбинно движение с титанови компоненти за точно отчитане на времето, без да се жертва носене. Има също и взаимозаменяем карбонов TPT панел, който позволява на Stallone да променя външния вид на часовника според желанието си в зависимост от местоположението му.

Един вариант е двупосочен дневен панел с 24-часов мащаб, а вторият - с кардинални точки на компаса, последният от които е снабден с титанов капак от 5 степен с огледално вътрешно лице за по-лесна четливост на компаса.

Звярът е близо! @richardmilleamericas

Публикувано от Sly Stallone (@officialslystallone) публикация на 7 август 2018 г. в 1:32 ч. PDT

Но истинският кикър? Часовникът разполага с пет капсули за пречистване на вода, скрити в отделение за въглероден TPT за спешни случаи. Всяка капсула ще създаде литър безопасна питейна вода в рамките на период от 30 минути до 2 часа в зависимост от замърсителите на течността.

В парчето е включена каишка от естествен каучук с задължителна камуфлажна лента.

Не е часовник на лошия изследовател, който отне четири години да се създаде. Сега, за да открием, че един милион долара скривалище, ние не сме наясно.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията