Най-добрите пържоли в Сидни са скрити в тези ресторанти

Anonim

Това е времето на годината отново, когато трудолюбивият екип на D'Marge се впусна дълбоко в хранителната територия, за да проследи някои от най-красивите сушени меса в страната.

Това обаче не е конкурс за пържоли за 10 лева (въпреки че в списъка има кръчма). Някои от местата, представени тук, дори не са посветени на стек къщи. Вместо това, това са осем пожелани заведения за хранене в Сидни, които всички са изпълнили подпиращо ястие с пържоли в кулинарния опит, насърчавано от собственото си въображение и уникална интерпретация на това, което е идеалният пържола.

Искате премия за рязане и голям вкус с тире на усет? Вие сте дошли на точното място. Това е най-важното ви пържолно ръководство за Сидни.

Firedoor

Обиколката на пътя ви през зелената земя на нулевата територия ще ви отведе до един от най-луксозните заведения на Surry Hills, наречен Firedoor. Главният готвач Lennox Hastie води пътя с това новаторско предприятие, което използва само избрани видове дърва за огън, за да готви храната си, като по този начин създава различен аромат на всяко ястие.

Огнената стена ни представи с известното си 160+ ден ребро сухо на възраст над кокалката, което идва на висок 500 грама.

Хладен факт: Кухнята на "Охраняемата вратичка" е напълно отворена и можете да наблюдавате персонала, който прави вашата храна без да използва газ или електричество. Не ви препоръчваме да се взирате и да се усмихвате твърде дълго, тъй като това може да ги изплува.

Местоположение: 1a / 23-33 Mary St, Surry Hills

Пазарът на месото на Вик

Някога ли беше на рибните пазари в Сидни, само за да мирише на сладкия мирис на барбекю? Това е правенето на Вик. Антъни Пухарич е човекът, който стои зад Виктор Чърчил (наричан още "Булгарите на месарите") на Woollahra, а също така оглавява тази месостанция в Глебе, която включва бар Wagyu. В менюто? Най-ценното австралийско говеждо от Вагю от Дейвид Блакмор.

Vic's Meat Market ни представи с върха на линията Blackmore Wagyu, с мраморен рейтинг 9+. Не позволявайте на 250 грама сервиране да ви измами - всяка екстравагантна хапка съчетава по-сух аромат от цялото стадо крави.

Хладен факт: Ерик е готиният готвач на бар "Вагю". Той е маестро зад грила и чудо, за да гледа. Той също така ще ви готви, ако ви види, че посочвате вашите пръчици по грешен начин. Мислете за него като за кръстоска между мистър Мияги на Карате Кид и нацистката супа от Сейнфелд.

Местоположение: 50-60 Bank St, Pyrmont

Фратили Парадизо

Пържола на италианска връзка? Повярвай. Освен че се движи като часовник, както във всяко автентично италианско кафене с много викове, Fratelli Paradiso също сервира един от най-силните стекове на Сидни. Простотата е ключова, казват ни, макар че сложната плоча изглежда не просто, а просто.

Fratelli Paradiso ни представи подписа си Фиорентина, известен също като O'Connor Black Angus, който тежи на масивен 1 кг.

Хладен факт: Изключителният персонал на Fratelli Paradiso изглежда се качва на кафе и адреналин. Предложихме кафе не по-малко от пет пъти, докато не отговорихме "Да, Nonno". Ръководителят на ресторанта също ни каза, че вкъщи, Фиорентина обикновено е до 5 кг премия крава, но те трябва да го съкрати, за да отговарят на местните вкусове.

Местоположение: 12-16 Challis Ave, Potts Point

Хотел Оукс

Класическият пържола и кръчмата получават добре заслужено преобличане по моста в хотел The Oaks. Известни с предизвикателството на 2 килограма Tomahawk пържола, ние се приближихме до кухнята и попитахме какво ще яде истински джентълмен. Влез в дъното на дъбовете на Oaks. Това не е чудовище на пържола, но със сигурност е прекрасно парче от първокласни парчета със страни, за да обувка.

Оаките ни представиха със съседното си око ребрата на костите, пълни с печен костен мозък.

Хладен факт: В бирената градина има огромно дъбово дърво, което вероятно обяснява името на мястото. Персоналът е също изключително приятелски настроен към точка, в която искате да го прегърнете, когато ви носят сметката ви.

Местоположение: 118 Военен път, Неутрален залив

Портено Сидни

Един от най-известните аржентински ресторанти в Сидни също има ястие, което лети под радиатора за храна. Тяхната пола Wagyu е едно от най-уникалните парчета пържола, които някога ще опитате от тази страна на града. Подготвен в подписа "Портено" с въглен, ястието се приготвя в горещ железен тиган.

Porteño ни представи със своя говеждо месо Wagyu, излято на скара върху дървени въглища.

Хладен факт: Всички готвачи в Porteño се обличат по-добре и имат по-хладни прически от теб. Всъщност те са всички модели, които просто готвят за забавление.

Местоположение: ул. Холт 50, Surry Hills

Рокъл Бар и Грил

Не можете да кажете пържола без да мислите за една от най-добрите къщи за пържоли в Сидни. Разположен в центъра на CBD в Сидни е награденият от Нийл Пери Barpool & Grill. Менюто за пържоли е обширно, за да каже, че най-малкият и високият дизайн на тавана на пространството е подходящ за всеки модерен Gatsby-goer.

Rockpool Bar & Grill ни представи със своето кедрово око нос, който е бил захранван от трева и е сух на възраст 60 дни.

Хубав факт: Това експанзивно предприятие има достатъчно хлъзгав декор, за да съответства на високата му родословие на храната. Барът на долния етаж има функция от вино, в която има най-малко хиляда чаши над главата ви.

Местоположение: ул. "Хънтър" 66, Сидни Сити

Черен бар и грил

Звездата е не само добра, за да се постави на масите. Той също така побира един от най-slickest ресторанти в Сидни, който прави звяр от първокласен пържола. Вдъхновен от класическия американски грил и съвременната европейска трапезария, Дани Карам е човекът на кормилото на кухнята, който се изкачва под знака 1 килограм, 28-годишно сухо ухо на Wagyu.

Хубав факт: по-големите им маси имат истински коралови характеристики, които могат да режат ръцете ви, ако играете с тях. Те изглеждат наистина хладни на фона на водата, но ние не ви препоръчваме да вземете себе си с нея. Имате нужда от двама души, за да го преместите.

Местоположение: Звездното ниво G /, ул. Пирмонт 80, Пирмонт

Нарязан бар и грил

Районът "Скали" в Сидни не е просто подходящ за истории за призраци и за туристи. Те също така имат първокласна пържола, която дава титлата за най-добрата пържола в Сидни, заради парите й и се нарича The Cut. Разположен в крепостните стени на The Rocks, The Cut предлага широк избор от най-добрата пържола на Сидни. И както казват, отидете големи или се прибера вкъщи. Така че отидохме големи.

The Cut Bar & Grill ни представиха подписа си, наречени "изчакайте" - The Cut. 4 часа бавно печено Wagyu часовник в 1 кг.

Хладен факт: Храненето в The Cut е като хранене в тъмница с много щастливи хора и голям средновековен / промишлен интериорен дизайн. Вятърът на района може да ви накара да пиете, независимо дали е вторник сутрин.

Местоположение: 16 Argyle St, The Rocks

Фотография, създадена изключително за D'Marge от Дарвин Гомес - Няма възпроизвеждане без разрешение.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем