Най-добрите пици в Сидни са скрити в тези ресторанти

Anonim

Ah пица, основната диета на съвременното общество. Независимо дали сте италиански фанатик или не, е невъзможно да се съпротивлявате на парче от добрия живот, когато това се случва на предната и централната част на плочата в цялата си сладка слава. Забравете за пика на стаите за втори път, макар че тази пица в Сидни пълзи е всичко за традиционна продукция, големи аромати, дървени огнища фурни и дори вегетарианска опция, хвърлена в добра мярка.

Още ли сме гладни? Това е мястото, където да намерите най-добрите пици в Сидни, които не идват с ананаси или сос от барбекю.

Пицирията на Лучио

Започнаха да живеят в Дарлингхърст и оттогава зарадваха по-голямо място в Зетландс благодарение на популярността си. Всичко това се отнася за традиционните пици и трапезарията на "Лучио" с антипасто, които буквално зависят от таваните. Седнете близо до квартирите на готвачите в по-голямата им яхта и можете да станете свидетел на традиционната пицария и паста на Неапол. Яростта тук е тяхната внесена Buffalo Mozarella.

2/4 Defries Ave, Zetlands & 248 Palmer St, Дарлингхърст

Да Марио

За място от красиво подготвен италиански гръб, поднесено в модерна индустриална стая с висящи растения, над главата на Да Марио в Roseberry на юг от CBD. Те правят тук кървава невероятна пица с дърва, която е дадена, тъй като Дарио Марио е член 153 на "Associazione Verace Pizza Napoletana" - първата италианска общност в Австралия, която ще й бъде присъдена.

36 Морли Аве, Роузбъри

Ла Копола

Отидете надолу по главната ивица на Redfern и ще откриете малък магазин, който се откроява като нено Пепе, който се опитва да разтърси панталоните с капките. Не знаем какво точно означава това, но тяхната традиционна пица е невероятно добра за място, което е дупка в стената, опитвайки се да скрие масивна фурна с дърва. Изходът за пица тук е сицилиански и ароматите са големи. Не забравяйте да резервирате или да отидете там по-рано, тъй като има само около пет маси най-много.

4/152 Redfern St, Redfern

Матео

Така че ето историята. Някои от най-уважаваните имена в Източна Сидни в храната и напитката се събраха, за да отворят място за сервиране на проста италианска храна, придружено от масивна фурна за пица с дървена огън. Останалите, които биха казали, са история, история, изградена върху овъглена мека основа и най-важните съставки.

29 залив, двоен залив

Росо Помодоро

Задните стени на Balmain отдавна са били шампиони в сцената на пицария в Сидни. Тайната на Rosso Pomodoro е в тестото им, което е ферментирано за 72 часа в сравнение със стандартните 24-48 часа. Резултатът е основа, която е светла, но все още е дъгообразна, с коричка, наситена с вкус.

Ул. Бюканън 20-24, Балмейн

Ristorante Papa

Това, което започна като скромна сладкарница, изхвърляща легендарните сирена в сърцето на Leichhardt, се превърна в напълно развит италиански ресторант, въоръжен с въртяща се фурна за пица. Ristorante Papa е мозъкът на Pasticceria Papa, който предлага автентичния вкус на Италия, използвайки най-добрите продукти. Излишно е да се каже, че тяхната пица и тестени изделия са също толкова добри, колкото илюзорните десерти.

Ул. "Рамзи" 145, Хаберфийлд

Ал Талио

Насладете се на гурме италиански в своята автентичност с усещането за отворено планирано хранене в Surry Hills. Al Taglio не е голямо ядене, но го прави с регионални италиански пици, направени по традиционния начин. Очаквайте вносни италиански изпечени меса, сирена, биологични вина и занаятчийски бири. Също така има приличен вегетарианец, вегетариански и без глутен селекция за любимата на пица любовница.

Ул. Албион 102-104, Surry Hills

Via Napoli

Те са известни с дългите си метри пици и жива италианска атмосфера, но това не отнема от факта, че правят доста прилични пици с качествени съставки от неаполитанския сорт.

628, Crown St, Surry Hills

Общество Пицария Ди Катания

Независимо дали сте местен жител на плажа или градска обител, общество Pizzeria di Catania е тук, за да задоволи глада ви за красиво направени пици. Съчетавайки автентичните вкусове с малко нововъведения, Кантина използва най-добрите сезонни съставки и фурна с дърва, за да обслужва едни от най-добрите пици в града. И не забравяйте да добавите лют червен пипер.

65 Bondi Rd, Bondi & 186-188 Виктория, Потс Пойнт

Ваканционна пицария

Дебелата кора, лекото тесто и по-щедрите гарнитури правят Vacanza мястото за истински глад. Линиите стават дълго, но късмет, че има две места.

Ул. "Бурке" 414, Surry Hills & 261 Bronte Rd, Waverley

Пицарията на Гиги

Правилната веганска пица пристигна в Сидни и не е лоша. Попаднахме на това място случайно, следвайки огромните опашки и мислейки, че това е стандартна пица. И тогава видяхме менюто и се притеснявахме. За съжаление нямахме какво да се притесняваме. Макар и леко по-скъпа от конвенционалната пица, Gigi's я превръща в линията, благодарение на внимателния си избор на растителни съставки, които не губят вкуса.

379 Кинг Сейнт, Нютаун

Кралица Маргарита от Савой

Друг член на престижната Associazione Verace Pizza Napoletana е този южен плаж пицария. Това е символ на традиционната неаполитанска пица, направена точно според старите наръчници на училището. Това обхваща всичко от калибъра на съставките до подготовката на тестото. Победителят? Вие.

9 / 2-8 Surf Rd, Cronulla

Весела Пицария

Verace Pizzeria е победител в Световното първенство по пицария в Австралия и това означава, че техните пици от неполитанова дървесина са на място, когато става дума за автентичност. Verace притежава сертификат 596 от "Associazione Verace Pizza Napoletana", така че техните пици трябва да спазват стриктните правила на автентичната пица Napolitana. Отидете на пилето с трюфели и не забравяйте да резервирате предварително.

7 Хартум Rd, парк Макавери

Росо Антико

Улицата на културното ядене, която е "Енмор Път", е силно оспорвана в Сидни и една от италианските стави, които живеят до това очакване, е Росо Антико. Овъглените пилета с точно определено количество издухване се изплъзват от дървената пещ като часовник.

2 / 52-60 Enmore Rd, Newtown

Кафе Рома

Дините могат да ритат старото училище с Кафе Рома в Поттс Пойнт. Семейството зад ресторанта е управлявало мястото повече от 30 години и е станала тиха на институцията. Пицата е това, което наистина ще привлече тълпите, макар и благодарение на използването на фини органични продукти и големи аромати във всеки разрез.

Ул. Келлет 9, Потс Пойнт

Джузепе

Вкус на Малката Италия в Ню Йорк. в сърцето на Северните плажове Manly. Криза на идентичността? Може би. Но пицата е добра и вибрира по-добре за място, което е малко. И можете да забравите за традиционните или пица сертификати тук, тъй като пицата изхвърлят класиците в полза на творчеството. И точно затова заслужава да бъде тук.

2А Уислър, Манли

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията