Виенските магазини в Сидни, които ще изравнят играта Вино

Anonim

Виното може да бъде толкова претенциозно, колкото идва. Въпреки това през вековете гроздовият сок се е ферментирал в култура като нещо, за което трябва да знаете. Така че сега вашият експертен опит в областта на виното може да подобри вашето европейско пътуване (или да впечатли гореща дата), колкото и липсата на познания да ви затрудни пред важен клиент на работен обяд.

А Сидни, неофициалната столица на Австралия, е идеалното място да покажем този савоар вино-faire. Независимо дали става въпрос за първи път, когато се срещате с вътрешните закони, организирате екстравагантна вечеря или просто искате да знаете вашите неща, когато един сервитьор ви подаде винената листа, това са най-добрите винени магазини в Сидни.

Къщата на улиците Кент

1/168 Kent St, Sydney, NSW 2000

Сидни може да има зашеметяващи плажове и повече възможности за работа, отколкото бичове с бели яки може да хвърлят ризата си, но когато става дума за вино, е болезнено очевидно, че не живеем в Европа. Липсата на икономика на сиеста или местни мафии (и нашето физическо разстояние от места като италианския Пиемонт) запазва цените ниски и високи. Докато не откриете някъде като избата Kent Street Cellars. Независимо дали сте подарък за корпоративен или личен повод: ще намерите това, от което се нуждаете тук.

Петият изби

4 Heeley St, Paddington NSW 2021

Ако ви харесват "поверителни" вина (като " Винс дел Гардс" на Бордо), които обикновено се предлагат само за ценителите и местните производители, поставете Пети пътни изби в Падингтън в горната част на списъка с кофи (и пазаруване). Убит от доволни клиенти на тяхната страница във Facebook са доказателство за опита, който ще имате в тази епична винарска изба в Сидни.

Къщите на Джим Уолалах

41 океан, Woollahra, NSW 2025

Woollahra не е Тоскана. Въпреки това, стъпвай в смирените имена на Джими - избата на премиера на предградието - и ще бъдеш по-разочарован за избор, отколкото ще бъдеш в някое супермодерно Бордо. Създадена през 1994 г., семейният бизнес се превърна в един от най-големите независими търговци на алкохол в Сидни, обслужващи както Сидни, така и останалата част от Австралия.

Избитите от Джимс избират да търсят в света най-доброто вино и спиртни напитки и да ви го предоставят на справедлива цена. Въпреки че те носят всички основни линии, те се отдалечават от масово произведените реколти (които смятат, че са прекалено линейни по отношение на вкусовия профил), като прегръщат алтернативни начини за атакуване на фините моторни умения (като се покланят на вашите вкусови пъпки), като представят Prosecco, Пенливи, аперол, шампанско с вкус (като например Gosset, Laurent - Perrier и Alfred Gratien).

Изящни вина на Дарлингхърст

Ул. "Бурке" 407, Darlinghurst NSW 2010

Darlinghurst Fine Wines, разположена в сърцето на един от най-оживените и разнообразни градски улички в Сидни, е един от най-информационните и добре снабдени с магазини за вино в Австралия. Те са страстни, имат изобилие от познания за търговията на дребно и ще осигурят анимирана дискусия за всеки един продукт - всичко това, за да ви помогне да вземате добри решения.

- Накрая някой с добър вкус в Сидни.

Те произвеждат и продават изключителни продукти на вино, спиртни напитки, бира и ябълково вино, всички между които се провеждат "образователни" винени изживявания. Известни с богата, колоритна и забавна клиентела, те се занимават с търговия от 1957 г. насам и приветстват амбициозните ценители, които ще отпаднат.

Дъбовата бъчва

152 Елизабет, Сидни NSW 2000

Намиращ се в гордостта на мястото на ул. "Ересайд" на "Съри Хилс", дъбовият бъчв е един от най-старите семейни магазини за бутилки в Австралия (основан през 1956 г.) и е вашето посещение за естествено вино, едно малцово уиски и занаятчийска бира.

Специалисти в бутиковото вино, особено органични и естествени стилове - "Дъбовият бъчви" е институция на Sydney CBD и се гордее с един от най-добрите гами от продукти в страната. Подобно на неговия еквивалент "Дарлингхърст", дъбовият бъчви осигурява обучение за вино, уиски и бира през цялата година. Национално отбелязаните събития като Панаир на уиски в Сидни, Панаир на бира и сайдер Сидни Craft и Панаира на Спиртите за занаяти в Сидни също наричат ​​Дом Барел.

Виновото общество

66 Bay St, Ultimo NSW 2007

Виненото дружество е едно от най-големите винарски магазини в Сидни, базирано в Ultimo, винаги в грижата за най-добрите независими производители, трудно за намиране на етикети и изключителни вина от сега и утре.

- Животът е твърде кратък, за да пие лошо вино.

Един истински екип от страстни хора, които не могат да спрат да четат, пишат, говорят и, разбира се, пият - The Wine Society се ангажира да се увери, че не само учите, изследвате и пиете най-добрите вина: докато го правите.

Лозано вино

Магазин 1/780 Борк, Redfern NSW 2016

Тайният еликсир на Redfern - "Виното Wine" не е просто още един магазин за бутилки - това е доставчик на изискани вина. Те разполагат с разнообразна гама напитки; от ежедневните квинтетни вина до стари и редки реколти, както и впечатляващо портфолио от екзотични спиртни напитки и ликьори, както и огромна гама местни и вносни бири. Персоналът е приятелски настроен, с богат опит в областта на виното и гостоприемството и е готов да ви помогне с всякакви въпроси или решения за покупка, които може да имате.

Врата на избата - ръчно подбрани вина

Ул. "Кенсингтън" 50, Chippendale NSW 2008

Широката врата на Chippendale не е нарния: по-добре е. Къде другаде в столицата #althfulfood на света ще откриете бягство, което активно насърчава консумацията на сирене и алкохол? Разположен в сърцето на Сидни CBD, Cellar Door е сгушен в красив склад до Central Park и в рамките на една и съща платноходка като Кои, Автомати, Стар Клар и Спайс Али. Те ви канят да се отбиете за дегустация на вино, захапка или просто да вземете бутилка, за да отидете.

Магазин за бутилки "Белвю Хил"

100A Bellevue Rd, Bellevue Hill NSW 2023

Със смесена гама и супер страстен персонал магазинът за бутилки "Белвю Хил" е местната врата на избата в Източна Сидни. Те се заемат със себе си, за да опитат над 100 вина на седмица - и да поставят най-доброто от тези капки на рафтовете си, за да се прибера вкъщи.

Портър Пирмонт

119 Harris St, Pyrmont NSW 2009

Porters Pyrmont има голямо разнообразие от марки, както и неизвестни (или по-малко известни) етикети. Бонус: те също имат прикрепен център за обучение, така че ще получите супер интелигентно и лично обслужване.

Ликьорът на Портър "Балголов"

404 Сидни Rd, Balgowlah NSW 2093

Porter's Liquor Balgowlah са истинска сделка за земята: мениджърите са навсякъде. Веднъж ги видяхме да прекарват 15 минути на клиент и след това да им препоръчат бутилка вино от $ 12. Честен, приятелски, информативен. Всички големи кърлежи от нас.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем