Костюмните марки, доминиращи в съвременната Sartorial игра

Anonim

Ако сте корпоративен долар, вие живеете и дишате мъжки костюми. И ако сте школа, вероятно е, че костюмът е истински уикенд комплект, издълбан за вечеря или лесни напитки, независимо от начина ви на път.

Докато костюмът на мъжете е мечта, не всички разполагаме с време или пари за подобно приспособено лечение. И така, как да навигирате в морето от готови мъжки костюми там, без да се качвате на евтин поли-смесител или потъващ кораб, за да сте изключително здрави?

Като се досещате за игра от извънбордовата (или онлайн), тук са най-добрите марки луксозни мъжки костюми, които да знаете в момента. Закопчаването, което изглежда корпоративният офис, изисканият ансамбъл за трапезария и сватбеното облекло на партньора, просто се улесниха с тези сауни и панталони.

1/29

Дзенга

Ermenegildo Zegna илюстрира италианския лукс. Кожените цветове на Zegna обикновено са класически и в повечето случаи са неутрални, което прави модерните им костюми - в мека италианска вълна - перфектно бизнес облекло. Проверки, ивици и текстурни петна, вземете своя избор.

КУПУВА

2/29

Dunhill

Мъжествеността отговаря на елегантността в Дънхил. Обикновено британската марка "Дънхил" е произлязла от произхода си като производител на аксесоари за автомобили, доказвайки си, че е мощна верига на модната верига за мъже в Лондон, с готови и поръчкови костюми за уникална дреха, изработена специално за вас - и вие сами.

КУПУВА

3/29

Акне

Сложно шведски, акнето започва като марка дънкови джинси, преди да се съберат някои от най-добрите съвременни мъжки костюми в съвременните цветове и форми. Акнето е просто и атрактивно - точно като шведите. Елате тук за смели костюми.

КУПУВА

Интересни Статии

Елегантен трябва да се държи от колекцията на мъжете от мъжките колекции на Barbati

Ив Хуи Трунг фотография [NSFW]

Какво Мъжете на Gala 2018 МЕТ Участваха. Доналд Глоувър, Майкъл Б. Йордан и Джаред Лато

Най-добрите блейзери и марки за мъже да купуват точно сега