Стилен шведски апартамент в елегантни нюанси на сивото

Anonim

Още един ден, друг великолепен шведски апартамент, с който бяхме щастливи да влезем. Този път идва от Стокхолм с любезното съдействие на дизайнера Александър Уайт.

Скандинавският дизайн идва със силен, последователен, незабавно разпознаваем стил. Скандинавският облик е с проста цветова палитра от черно, бяло и сиво. Леките подове от дърво и мебели поддържат атмосферата на естетика, а металните тела и графиката осигуряват доза модерност. Посадъчните растения добавят весело изблик на цвят в иначе монохромен свят.

В дизайна на Александър Уайт са налице отличителните белези на скандинавски стил, но са изрисувани и са променяни. Това пространство в Стокхолм влиза всивно в сиво, от подовете и мебелите до стените и килимите. Зелената е там, понякога толкова голяма, че е половината от тази на стената. Дървото е там, най-интригуващо като чувствено извит стол и придружаваща странична маса. Графиката и металните принадлежности също са там, със специално внимание към модерната плаваща камина в хола.

Бялото също така използва зашеметяващи улики на цвят за още един обрат на класическия вид на Сканда. Отбележете виолетовата кутия пред входната врата, червената лампа до дивана и плюшното изумрудено одеало на леглото. В крайна сметка, това е сложен, актуализиран подход на познат подход, който получава палец от нас. Дори бихме взели детската стая.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива