Останете нарязани нагоре с най-готините бръснарни магазини в Мелбърн

Anonim

Бръснарските магазини понастоящем се движат по-силно от подковете и активните облекла, затова решихме да закръглим любимите ни от Мелбърн. Ако сте пурпур, който обича да посещава братовчед Джино в Морабабин; ще мразите този списък; но ако живеете в близост до цивилизацията, ще бъдете заредени. В никакъв специален ред, тук са 8-те най-готините бръснарни магазини в най-невероятната държава в Австралия.


Капитани на промишлеността

2 Somerset Pl, Мелбърн VIC 3000

Едно от по-старите учреждения в Мелбърн е Капитаните на индустрията. Резидентският режисьор Сам Фордис е отрязал косата на капитаните на индустрията повече от шест години. Тук можете да получите измиване, бръснене, бръмча или лесно почистване. Подкрепена от мотото "Колекцията на класически мъже никога не излиза от стил", никога не се пропуска възможността да посети капитана.

Видове прически: Измиване и рязане - $ 65, Buzz - $ 45, бръснене - $ 45, Tidy Up - $ 15.

Бисквити и Пари

3/166 Gertrude St, Fitzroy VIC 3065

Ако се окажете в Гертруде, Колингууд, след това отпуснете един от най-яките бръснарни магазини в Мелбърн, за да видите момчетата в Pickings & Parry. В допълнение към дрехите за работно облекло от сладко наследство, момчетата могат да ви предложат пълната бръснарска служба. Магазинът е пълен с мотоциклети, ретро часовници и мустаци, така че това е наистина интересно посещение. О, можете да вземете (допълващо) уиски, бира или кафе с бръснене. Кажи им, че Д'Мард те е изпратил за свободна шамарка.

Видове прически: Стандартен прическа - $ 50, Razor / Skin Fade - $ 55, Buzz Cut / Clipper само нарязани - $ 25, Straight Razor Face / Head бръснене - $ 50, Мустак Trim $ 10, Beard Trim $ 25.


Брадатият мъж

203 Chapel St. Prahran 3181, Мелбърн

Това място е повече от магазин за бръснари: това е истински мъжки фокусен начин на живот. Висок и приятелски, The Bearded Man е релаксираща обител с чудесни мелодии и по-голяма селекция от кафе, от която можете да хвърлите лате. А бръснарството е очевидно в основата на бизнеса. Подкрепени от 14-годишен опит в цяла Европа и Южна Америка, брадати мъже са събрали своите любими техники, продукти и завършващи докосвания, за да предложат на клиентите най-високи вдлъбнатини, брада и мокро бръснене.

Видове прически: коса - 60.00 лв., Бръснене - 60.00 лв., Брадавица (дълги и къси коси) - 60.00 лв., Брада острие - 25.00 лв., Брада за подстригване - 40.00 лв.

Кингс Домейн

1/12 Collins St, Melbourne VIC 3000

"Кингс Домейн" е бръснарски магазин на юг от Ярра. Мястото предлага своята търговска марка "превъзходни разфасовки" от 2013 г. насам и често е резервирано твърдо с момчетата, които вземат подстригвания, клипове или бръснач. Kings Domain също така разполага с добра гама от гребени, продукти за коса и други метросексуални аксесоари. Разположен само на кратка разходка от гара South Yarra и Chapel St., Kings Domain е задължително.

Видове прически: Кралско лечение (ревизионно бръснене и превъзходно рязане) - $ 90, Kings Cut (пригодено зарязване с водещия бръснар) - $ 70, Стандартен прическата - $ 50, бръснене - $ 50, Clip $ 50.

Чичо Роко

1 Fennell St, Port Melbourne VIC 3207

Ако работите в пристанищните кейове или правите "стоки" от втора ръка в Порт Мелбърн, тогава си струва да погледнете чичо Роко. Изпълняван от Fab Sfameni, това е малко, но страхотно изглеждащо пространство, чичо Роко е само за назначение, така че не просто пуснете. Също така е затворен в събота и неделя, така че проверете техния уебсайт за наличност.

Видове прически: Стандартен прическа - $ 40, брада и момиче $ 35, бръснене на лице $ 45, подстригване и брада Trim $ 65, изрязване на косата и бръснене на лицето $ 85.

Магазин за козметика

157 Виктория Авеню, Алберт Парк Мелбърн 3206

Код Черно се гордеят с обслужването на клиентите си - и това показва. От техния проницателен подход, като вашият посветен бръснар ви превежда през цялата ви служба; към тяхната интегрирана вакуумна система, която гарантира, че космите не се отпускат на врата; до тяхното уиски и кафе-бар, предлагащи подвижен календар на сезонните типове - е трудно да се объркаме тук. С шотландски дъбови рязане бюра, които осигуряват общата атмосфера и връщат наследството на бръснаря като социален център в общността, ви препоръчваме да проверите това място.

Типове прически: Прически - $ 60, бръснач за бръснене - $ 55, Мустаци / Брада - зависи.

Храмът на града

285 Johnston St, Abbotsford VIC 3067

Следващо в нашия бръснарски магазин (горещ?) Списък е г-н Том Фармър от Temple Town. Знаем, че едно място е претендент, когато зареждат Uppercut pomade, но не само това: това място е прекрасно селски (стари столове за училище и всичко останало) във въздуха с много оборудване за нови бръснарни магазини (и любов). Ще откриете Temple Town в Аботсфорд.

Видове прически: Изрязване на брада / 25 мин. - 25 долара, 35 мин. - 35 долара, 50 мин. - 60 долара, 60 мин. - 70 долара.

Питър Барбър

119 Smith St, Fitzroy VIC 3065

Закъснял в нашите най-добри бръснари в Мелбърн, Drunken Barber се фокусира върху безпомощното преживяване на джентълмен. Не е нужно да се срещат с пияница Барбър, просто влизате, седнайте и чакайте своя бог да се обърне. Ако жадувате, имайте Бъниърд Брю. Разфасовките започват от около 30 долара. Ще откриете DB в Smith St Collingwood.

Видове прически: Запитване в рамките на.

Мъжете + Co

1/377 ул. "Малката Бурка", Мелбърн VIC 3000

Един ентусиазиран екип от майстори Барбърс, както домашен, така и международен, ви очакват в Men + Co.
Независимо дали имате нужда от стил "на тенденция", класически джентълменски рязане или луксозен равен бръснач Men + Co имате готовност да поставите напитка в ръката си и да я транспортирате до безкраен, класически ера.

Стилове на прическа: Пълна коса за мъже - $ 55, Бръснене на прави бръсначи - $ 45, Делукс лечение - $ 95.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията