Командосите на специални части влачат по този начин, за да получат безумна сила и издръжливост

Anonim

Изборът на специални сили е най-трудната платформа за тестване във Военния процес - дванадесет месеца, че 85% от кандидатите се провалят. Тя е предназначена да ви разбие.

Има само три опции за избор: Вие се отказвате, получавате наранявания или излизате. Човешкото тяло е построено за оцеляване и ще се адаптира, за да се справя по-добре със студ, топлина, стрес, болка и почти всичко, което можете да хвърлите в него.

Обучението на Специалните Сили е предназначено да тества физически, психически и емоционално, за да изгради умствената си сила. Лично, когато става дума за умствена сила, вярвам, че трябва да увеличите способността на тялото си да устои на болката и да се чувствате комфортно неудобно.

Правилното съзнание

Пост, споделяна от ѕ ¢ σтт єнєηнєтт (@scottevennett) на 29 март 2018 в 9:23 ч. PDT


Хората често ме питат: "Как да стана умствено по-строг, Скоти?", А отговорът е доста прост. Тайната се крие не в тялото, а в ума. За да имате успех в живота, се нуждаете от способността да държите нещата, когато става трудно - нещо, което днешното общество сериозно липсва.

Очарователно за мен е, че в един свят, изпълнен със софт, развиващата се умствена издръжливост ви дава огромно предимство. Чрез изграждането на капацитета да се придържаме към него, докато всички около нас се оттеглят, ние се подготвяме за успех.

Много хора ще ви предложат извинение за прекратяване на вашето страдание, но вместо това трябва да намерите хората, които ви предложат предизвикателство. Ето моите съвети за подобряване на умствената си здравина.

Задайте ясни цели

Пост, споделяна от ѕ ¢ σтт єнєηнєтт (@scottevennett) на 8 март 2018 г. в 3:26 ч. PST

Бъдете конкретни с това, къде отивате. Вместо да се разсейвате, мислете за това колко голяма е тренировката и колко болезнено ще бъде, просто се съсредоточете върху една малка победа в даден момент. Превърнете частта от мозъка си, която ви казва да напуснете и войник.

Визуализирайте успеха си

Публикувано от ѕ ¢ σтт єнєηнєтт (@scottevennett) публикация на 31 януари 2018 г. в 02:26 ч. PST

По време на селекцията на специалните сили тези, които използват умствена визуализация, имат по-голям шанс да преминат, отколкото тези, които не го правят. Когато използвате умствена визуализация многократно, тя ви учи и пренавива мозъка ви на първо ниво.

Следващия път, когато стъпвате във фитнеса, използвайте тази техника по време на тренировката, визуализирайте успеха си при завършване на тренировката. Обичам да използвам думите "фалшиви, докато не го направите". Ако го видите и вярвате достатъчно, ще го достигнете.

Контролирайте емоционалното си състояние

Публикация, споделена от ѕ ¢ σтт єнєηнєтт (@scottevennett) на 5 октомври 2017 г. в 1:37 ч. PDT

Често ли имате реакции на коляното? Това се дължи на огромните мощни депа от кортизол и адреналин, които при смесване със стреса или страха ви карат да правите ирационални решения.

Един от начините да се определят тези емоционални разбивки е да се използват дихателни техники и положителен език на тялото. По време на селекцията на специалните сили се научаваме да управляваме нашите емоции в изключително стресираща среда, използвайки тези методи.

Следващия път, когато почувствате, че губите контрол, отнеме четири дълги дълбини и обръщайте внимание на превключването на езика на тялото ви в положителна позиция.

Ако искате да изпълнявате своя пик по време на периоди на висок стрес, тогава трябва да имате начин да контролирате емоционалните си отговори.

След като имате съзнанието си по въпроса, е време да се спуснете до тренировка на тялото, за да съвпадне. Това също изисква пренавиване на мозъка ви; ние имаме толкова много построени идеи за обучение и хранене, че всичко се усложнява и ние се опитваме да съчетаем всички познания, които някога сме научили в едно.

Това, което трябва да осъзнаете, е, че не всяко тяло е същото като следващото, така че не всеки план ще работи същите за вас, както ще бъде за някой друг.

За да се подготвите за успех и да поддържате мотивацията си, имате нужда от персонализиран план, който е специфичен за вашите цели за обучение и хранене.

Контролирано хранене

Пост, споделяна от ѕ ¢ σтт єнєηнєтт (@scottevennett) на 29 септември 2017 г. в 9:43 ч. PDT

Вашата диета и това, което поставяте в тялото си, буквално може да направи или да прекъсне фитнес програма и вашето мислене. Какво е по-трудно, когато става дума за обучение или хранене? Храненето винаги печели за повечето хора.

За мен храненето е свързано с постигнатите резултати, а естетиката е голям бипродукт. Когато превключите мозъка си към хранене за представяне, ще бъдете приятно изненадани от начина, по който той формира вашата физика. Трябва да зареждате горивото с качествено тяло за оптимална енергия и ефективност - правилното гориво за десния двигател.

Поставянето на големи количества преработена, нездравословна храна във вашата система ще ви остави да се чувствате бавно, летаргично и бавно. Това от своя страна бавно ще изкриви целите ви за фитнес и тяло.

Правилното добавяне също оказва огромно влияние върху вашите резултати; това ще ви даде по-бързи резултати и значително подобрено представяне. Ако ще вложите пари, време и усилия във вашето обучение, но вашето хранене е лошо, губите време.

Физическа тренировка

Пост, споделяна от ѕ ¢ σтт єнєηнєтт (@scottevennett) на 13 юни 2018 г. в 5:22 ч. PDT

Успешното обучение на орган и ум на Специалните сили изисква определено ниво на ангажираност и дисциплина. Учебните принципи често включват обучение за съпротива, работоспособност (HIIT), гимнастика / калитеника и издръжливост.

Не е изненадващо, че SF войниците са много добре закръглени спортисти, тъй като целта е да се изгради тяло, което да изпълнява под всякаква среда. Но ние всички искаме естетически приятна страна, както и нали?

Ключът към това е поддържането на тренировката функционална и развиваща се сила не само за маса и мускулна сила, но и за повдигане, задържане, бутане, дърпане, хвърляне и повдигане. Това ще гарантира, че вашето тяло има реалната годност да съответства на естетиката.

Когато цялото тяло е силно и работи синергично, вие развивате поток и сила, която не се получава лесно от традиционните части на тялото, разделящи се на един тип мускулна група на ден.

Време е да излезете от кутията с обучението си и да започнете да се сдобиете с някаква сериозна функционална фитнес.

Тестът на специалните сили

Публикувано от ѕ ¢ σтт єнєηнєтт (@ scottevennett) публикация на 12 август 2017 г. в 21:22 ч. PDT

Тук са моите специални части, които да опитате:

Загрявка

3 пъти - 30 секунди при всяко упражнение

 • Високи колене
 • Инчов червей
 • Lunges
 • Burpees

Съпротива

 • 3 Комплекта - 5 x Heavy Back Squats - надмножество 25м
 • 3 набори - 5 пъти тежест за тежка смъртност към режийни - надвиснала гума

Гимнастика / Калистеника

 • 3 Комплекти за време;
 • 5 Управление при плъзгане с широко сцепление
 • 5 стриктни пръсти в бара
 • 5 Кожата на котките
 • 5 Поставки за натискане на ръце

Работен капацитет (HIIT)

 • 9-минутна EMOM (всяка минута в минута)
 • 6 Смъртоносни убийства
 • 6 изстрела на борда

Издръжливост / Stamina

 • 2км пакет (претеглена жилетка) марш за време; 10-20kg

Скот Иненет е експерт по здравеопазването, фитнес и мислене, който е служил в австралийското командване за специални операции (SOCOMD) като австралийско командо

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията