Космическата водка ще бъде следващата ви напитка в бара

Anonim

Една малка крачка за човека, един гигантски скок за научно-фантастични коктейли; компанията "Сребърно екранно бутилиране" се обедини с "Стар Трек", за да ни донесе водка "Ден-напред", кръстена на бара на космическия одисей. И те (буквално) отиват над и отвъд да вдъхват своя продукт с автентичност.

Според компанията малка партида водка скоро ще бъде изпратена в мезосферата, използвайки балон с висока надморска височина и документирана с фотографски доказателства - да бъде в крак с техния Instagram за доказателство - преди да бъде смесена с нейните земни братя.

"Двете компании зад новия алкохол обещават, че малка партида водка с десет волана ще бъде изпратена в мезосферата, използвайки балон с висока надморска височина." @SilverScreenCo @ CBS // t.co / eJGpMVF9ue

- Фил Каин (@philcaincom) 23 юли 2018 г.


"При пристигането на Земята", сайтът пише: "Този зърнен спирт ще бъде грижливо защитена и ще бъде смесена в акциите на" Вода от десет души ", която гарантира, че част от всяка бутилка ще съдържа водка от космоса, позволявайки на разпознаващите напитки от водка да отидат там никой не е отишъл преди. Дестилиран шест пъти от американското зърно и филтриран през дървени въглища от твърда дървесина, "Водата от десет дупки" е мека и деликатна, за да се пие направо или да се смеси в любимия ви коктейл.

"Експертно изработени в малки партиди, " Вода за десет дупки "е за феновете на" Стар Трек "и за любителите на водката."

Така че, ако ви харесва вашият Москва Молс със страна на реклама каскадьор; Водката с десет войни ще бъде бърза приятелка. Подобно на всички добри водки, тя трябва да се приплъзне почти неоткрита през вашите вкусови пъпки, дълбоко във вашия Martini или тоник на избор, преди да направите подигравка на равновесието на вътрешното ухо си по-трудно от счетоводителя на Сребърен екран за плана за компенсиране на въглерода.

Водещата с десет возила понастоящем е на разположение за предварителна поръчка за 30 щ.д. на бутилка и се очаква да започне през септември.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем