Някои алкохоличен гений отваря тесния хотел за уиски в Холивуд

Anonim

Най-добрият вид уиски беше един малц, който пихте сред приятели - или сами, докато сте се наслаждавали на затварянето на сделка за няколко милиона долара. Сега, обаче, най-добрият вид уиски е един, който буквално може да живее вътре, както се доказва последното (планирано) допълнение към холивудската улица Wilcox.

Понастоящем паркинг близо до булевард Холивуд, пространството скоро ще стане седем етажен бутиков хотел с ресторант на нивото на улицата и бар на покрива.

Холивудският хотел ще бъде наречен "Уиски" - за миниатюри с тематични уиски, които ще бъдат поставени във всяка стая. Проектиран от архитектите на Roschen Van Cleve и Christoph Kapeller от CK Architecture, The Whiskey ще разполага с 134 стаи за гости и подземен гараж за 120 автомобила.

Както се съобщава от " Корбед Лос Анджелис", "Проектът от хотелиер и ресторантьор Адолофо Суяя се очаква да се разпадне по-късно тази година, като завършването му се очаква до края на 2021 г."

"Този проект е един от няколкото хотела в Холивуд. За един блок на юг, в Wilcox и Selma, 114-стаен хотел е планиран в непосредствена близост до наскоро отворен Dream Hotel, от същия разработчик. Малко по на юг, в "Уилкокс" край Сънсет, е планиран 12-етажен хотел "Томпсън".

Така че, ако имате желание да намокрите свирката си в тематичен уиски и предпочитате да живеете в Холивуд няколко дни: добавете го в списъка с кофи.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем