Обикновени трикове за люлка на плажа през цялата година

Anonim

Има нещо толкова освободимо за косата на плажа. Начинът, по който тенденцията е да седи - без усилие, покрита с пясъчна соленост за този перфектен вятър поглед.

Това е, когато нашите ключалки са най-дебели, плаващи и (въпреки малкото песъчинки), изглеждат най-добре. Но няма никакъв смисъл да имате коса убиец, ако просто лежите на пясъка в дъските. Искате косата на плажа да остане с вас, когато летните листа и зимните удари се вливат. Или когато неделната дъждовна екскурзия до океана е край на залеза.

Тогава внезапно е в понеделник сутрин и с един шампоан платното ви коса се отмива; само за да остави г-н Флуфи да се взира в теб.

Така че, ето един прост наръчник за отчитане на този неуловим плаж на плажа през цялата година - без да е включено едно парче пясък.

Получете известна дължина

На първо място, трудно е да се справяте с момчетата или бизнеса с краткотрайни кратки отпечатъци, за да работите наистина с плажа на косата. Тя включва малка дължина на върха, но работи по-добре за момчета със средна дължина на косата и най-малко един сантиметър растеж от двете страни, гърба и короната.

Вземи го малко мръсно

Ключът към пресъздаването на плажа на косата е да я оставиш малко по-мръсно. Говоря си за средния ден след тренировката за фитнес боклук или за няколко дни потене за човек, който не се вдига. Може да звучи нехигиенично, но естествените масла са много по-ефективни при работа с естествената структура на косата ви и да ви подготвят за плажната коса.

Инвестирайте в правилните продукти

Добавянето на някакъв продукт към ключалките, създадени от пот, спомага за създаването на този вид сърфист. Обикновено спреят солена вода е най-добрият (за разлика от гел, който придава на косата прекалено много блясък и твърдост). Ние харесваме Bumble & Bumble Surf Spray, Kerastase Spray a Porter, KMS Hairplay, O & M Surf Bomb, Мордок Лондон Сол Спрей, Redken Fashion Waves, Schwartzkopf OSiS и Kevin Murphy Hair Resort.

Също така, за момчетата с по-тънка коса, косата на плажа ще изисква известно сгъстяване. Ключовите продукти включват Toppik Fiber Hold Sprays, Schwartzkopft Fuller Hair, Andalou Сгъстяващ спрей, REF Thickening Spray, My Organics, REF 215 Уплътняващ спрей и Ojon Volume Advance Thickening Spray.

Заявление и окончателни докосвания

Взимането на облика е разходка по плажа. Нека те преведем през него.

  • На първо място, накарайте косата ви да се намокри и я подсушете с кърпа
  • След това нанесете сгъстяващия спрей директно върху косата, без да я навлажнявате
  • Вземете сешоар за сушене, изсушете нагоре и насочете дюзата към тавана
  • Нека косата да скача нагоре и надолу с въздуха и да прокара пръстите ви през парчетата
  • След като сте сгъстили, използвайте дланта си, за да разнесете равномерно солевия спрей около косата си, като се фокусирате върху парчета, които се чувстват / изглеждат твърде пухкави (обикновено краищата)
  • Оставете го да стои за минута или две, а след като сте настроили, използвайте ръката си, за да издърпате косата си и да я оформите
  • Не играйте твърде много; целта е объркана тук

Ключът към плажната коса е да инвестирате в тези ключови продукти за коса и след това естествено да ги обработвате в косата си. Полагането на известно усилие при нанасянето и изсушаването ще се превърне в плажна, дебела коса, която изглежда точно както сте дошли от вълните на Summer Bay. Никой никога няма да знае, че не сте.

Сега оставяйте къщата с вятърната си плажна коса - не са необходими никакви къси панталони.

1/19

2/19

3/19

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива