Обичайни навици, които доказват, че си добър мъж и не е кървав глупак

Anonim

Козметика. Колко трудно може да бъде това? До голяма степен, като се има предвид нашето фиксиране с най-новите тенденции при прическите и бързите трикове за по-добре изглеждащата коса на лицето. И след това, има кадри - долу долу. Охо.

Каквото и да се грижиш за патерици, просто е толкова по-добре, отколкото нещо прекалено. Защо сме съставили бърз списък на това, което се смята за скромен навик да се превърне в добре поддържан човек: безупречна кожа, хубава коса и бели зъби. Никой не е роден красив. Тук са 6 обикновени навици на добре поддържани мъже, които всеки човек трябва да използва в ежедневната си рутинна баня.

Имате подписване

Вашият парфюм или аромат казват много за личния вкус, затова и добре поддържаните мъже имат това понижение. Първо, отидете на уважаван продавач на аромати - който продава дребно име, най-продавани аромати и бутикови аромати. Нанесете и подушете и оставете аромата да се втвърди върху картата или кожата. Запознайте се с това, занесете го у дома с вас, живейте с него за известно време - само тогава можете наистина да разберете дали ви харесва или не.

Ако не сте доволни от марката (или съдържате миризма като всички останали), тогава направете своя собствена аромат. Като по поръчка костюм, той ще се побере на вашата личност и стил като ръкавица. В обобщение, отделете време да опитате преди да купите. Има повече аромати, отколкото формиране на вярност към Team Citrus, Team Sugar или Team Spice.

Вие четка (и нишка)

- Колко горещо е лош дъх - никога не каза никого. Ето защо е задължителна стоматологичната хигиена - до нит-пясъка. Дъвченето прави около 40% от работата, необходима за отстраняване на лепливи бактерии или плака от зъбите ви, особено между зъбите, където не се достига до четкане.

Плаката генерира киселина, която може да предизвика кухини, да дразни венците и да доведе до заболяване на венците - една от основните причини за лош дъх. Ти следваш? Не дори вода за уста или случайно мента заменя жестокостта на добър нишки. Страхувате се от червените неща? Кървенето означава, че венците са възпалени, защото плаката е изградена и трябва да се почисти. Грос. Но не позволявай това да те възпира. Вратът - най-малко веднъж дневно, и кървенето, плаката и лошия дъх трябва да престанат.

Ти знаеш косата ти

Всичко е добре и добре да искате най-готината прическа на сезона. Но добре оформените мъже познават първо косата си и след това решават за работеща прическа според базата на генетиката, която им дава. Това са основните характеристики на косата, които трябва да имате предвид:

  • Плътност: плътна, средна или тънка
  • Порочност: способността на косъма да задържа влага (ниска, средна или висока)
  • Еластичност: способността на косъма да се простира и да не се счупи (ниска, средна или висока)
  • Curl Pattern: прави, вълнообразни, къдрави или навити

Разчистете косата си, като използвате контролния списък по-горе. Но не забравяйте да го направите, само когато косата е естествена : суха, чиста и безупречна от всеки продукт за коса, който възпрепятства истинската оценка. След това се насочете към бръснаря (с снимка, ако желаете), за да обясните външния вид, който следвате. След това, с одобрението на професионалиста, трябва да продължите с вашата мечтана прическа.

Вие знаете вашия тип кожа

Точно като косата, добре оформящият се човек познава своя специализиран вид кожа. Основните типове кожа за мъже са мазна, суха, чувствителна и нормална. Независимо дали имате нужда от по-голямо овлажняване обратно в кожата или изкореняване на масла поради запушени пори, естественото състояние на кожата (причина за генетиката и диетата наистина) ще повлияе на продуктите за грижа за кожата, които ще ви трябват и колко силен режим.

След това има физическата среда, в която живеете / работите. Работите в офис? Помислете за влиянието на климатичната инсталация при изсъхване на кожата. И ако сте извън работа, слънцето и вятъра играят роля в изсушаването и дори в изгарянето на кожата ви. Основните предимства на грижата за кожата включват немазък овлажнител (с добавена UV защита е плюс), почистващ препарат за лице и ексфолиатор (който трябва да се използва преди бръснене).

Винаги резервирайте предварително

От бръснаря, който се облича с нокътния техник, който изтласква кожичките, добре подготвеният мъж е в унисон със своята външна подготовка (след като някои изследвания в най-добрите бръснарни магазини, разбира се). По-важното е, че той предварително има косата си, брадата, кола маска и "каквото и да е" назначенията.

Така че, никога не е било причина да изглеждате небрежно, просто защото не можеше да получи сесия с неговия човек. Посетете тези хора на всеки 4-6 седмици, а в случай на извънредни ситуации - тези хора да бъдат на бързо набиране.

Имате топките, за да потърсите помощ и съвети

Това води до най-важния прост навик на добре поддържани мъже - те търсят помощ или съвети от другите. Ако не сте сигурни за вида на кожата си, консултирайте се с терапевт по кожата / красотата или с лекар, особено по отношение на тежката мазна / суха кожа (проблемът може да бъде много по-дълбок от използването на определен крем за лице).

Не можете да разчетете косата си? Разговаряйте с бръснаря следващия път и питайте какъв тип сте. Гарантираме, че те ще бъдат впечатлени, дори сте се притеснявали да попитате. И тогава, като професионалисти, те могат да предложат подходящи продукти за коса, за да вдигнете косата си.

Най-накрая, намерете женка в живота си (приятелката, съпругата или сестрата) и разговаряйте с триумфиращи трикове за малко. Още повече, отколкото мъжете, жените са били затрупани с режими на красота и козметични продукти (особено кожа и косми) през целия им живот и са съхранявали скъпоценни камъни, които чакат да бъдат открити.

Докато мъжките и женските тела не са съвсем същите, със сигурност има пресечна точка за това как двамата пола (и двамата са хора) реагират на "жизнената" среда (физическо време, диета / упражнения и стресът на работа / взаимоотношения). Всичко това се отразява върху кожата, косата и зъбната хигиена.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията