Shirt & Tie комбинации, които ще ви забележат за правилните причини

Anonim

След като веднъж се забиваха с ярки бели ризи и запушени кафяви костюми като единствената възможност за кабинета (мисля, че Джон Хам в "Мъже мъже"), мъжете са освободени да носят почти всяка цветна риза, за да работят в наши дни. И има дори избор да се носи вратовръзка - или не, на повечето работни места. И един отпечатан, оцветен в това.

Въпреки свободата, много от тях са залепени в работно облекло, принудени да бъдат в безопасна цветна вратовръзка и бяла римска комбинация, просто защото не искате да изглеждате прекалено фашун за вашите връстници. За други хора, бунтът срещу следите е довел до неонови вратовръзки с шумотевична риза, която е много по-болна, отколкото е сладко.

Тук е нашето най-добро ръководство за ризи и вратовръзки (това ще ви спечели промоция). Вие приемате сериозно работата си сериозно и професионално, така че ги удряйте в следващата среща в заседателната зала.

# 1 цветен контраст

Ризите в небесно синьо са много корпоративни тези дни. И в по-новите години, светло розово също. Най-добрата новина? И двата пастели са официалните цветове за 2016 г. Ето защо сме избрали двата цвята за тази статия. Нека започнем с носенето на бледо розови или светлосини ризи - използвайки цветовете на контраста.

Контрастните цветове стоят един срещу друг върху цветното колело. Така че за синьо, погледнете в оранжево, червено или жълто, но в заглушен вариант (не мандарина, моля), така че нюансите са повече като изгорени оранжево, бордо, горчица или злато.

Пинк? Е, пастелската риза е женствена не повече, с мъжка вратовръзка (розовият контрастен цвят на колелото). Продължете, прибавете малко внимание към вашия стил на работа.

# 2 Допълнителен цвят

Поддържайки темата за синята риза, намирането на допълнителна, тонална или аналогична цветова опция в равенство е офис победа. Зеленото е допълващ цвят до синьо. Горната зелена вратовръзка създава изтънчено и безпроблемно изявление по време на работа, докато основните неутрали - въглен и кафяво - са идеални за мъже, спортни с яке на шаблони - било то, стъклопакет или креда.

Виолетови или лилави (винаги на дълбока сянка) са тонални опции за розово крило. Просто избягвайте червеното (на смачкано) и розовото на розово, което изглежда малко сладко сладко. Повярвайте на естетическите си инстинкти с розово, а ако сте прекалено захарин, променете го.

# 3 плета върху печат

Текстурата - в модата - е предназначена да приеме посредствен цвят на блока и да му даде необходимата дълбочина. Плета връзки са първите маданони на текстура, с участието на предната част и центъра; надигайки дори най-цветната и печатна риза със зърнестата си ритница.

Сдвоени с риза с райета или гинчам, неутралните плетени връзки изглежда работят най-добре; тяхната зърненост, носеща земна, органична усещане, придавайки естествен елемент на шума на модела отдолу. Вземете зелена, флота, черна или кафява, за да спечелите сигурно пожар в офиса - особено ако ризата вече играе добре цветната карта.

Трикотажни връзки правят освежаваща промяна от широко разпространените стилове на коприна и ще добавят приветстващ лифт към шивашките. За допълнителен взрив, отидете за чист копринен сорт с два тона плета; тя ще изглежда интересно да се измъкне отблизо (страхотно за срещи с клиенти) и хладно смесено от далеч (достатъчно тонизирано, когато се представя в заседателната зала).

# 4 Сблъсък на шаблона

Печатни ризи са там, където нещата могат да се сбъднат. Панталонните ризи са по-гъвкави и обикновено могат да се сдвояват с по-голяма или по-малка шарка, без да се губи връзката. Въпреки това, проверете ризи изглеждат по-добре с по-голяма шарка вратовръзка.

За момчето, което иска да отиде смело, погледни на пейсли и геометрични отпечатъци. Ключът се придържа към стандартните цветови правила, както е посочено по-горе - допълващи или контрастни - и е хубав поглед, когато част от цвета на ризата се отличава с вратовръзка.

Stripes също изглежда страхотно на чекските ризи. Просто държи вратовръзката голяма и дръзка ивица - да се държи сама срещу ризата и да се увери в един от цветовете на вратовръзката, използвана (някъде) на ризата. Същото важи и за празните точки.

Както всеки път, когато се обличате, не забравяйте да проверите себе си, преди да се обвържете с външния вид. Ако се чувства неудобно, прекалено зает или принуден, вместо това добави блок в цвят. И излез от вратата.

# 5 Perfect Pattern

Съчетаването на отпечатъци - ивици на ивици или проверки на чековете - въпреки това познание, може да бъде също толкова сложно, колкото конфликтните отпечатъци. Нека започнем с проверки.

Проверката на прозореца на прозорците е по-отворена, за да съвпадне с друга проверка, тъй като мащабът е толкова голям и моделът е толкова фин. Малките ризи за гингхам са най-традиционните и случайни в света на бизнеса, но не работят добре с проверена вратовръзка.

Вместо това, изберете опция за блокова цветна вратовръзка и допълва един от цветовете за проверка в ризата ви.

Струните са много по-лесни за удвояване. Само с промяна на посоката. Вертикалната рисувана риза изглежда чудесно съчетана с хоризонтална или диагонална раирана вратовръзка. Между двата парче има ярък контраст, който вижда двамата да ви отведат в офиса седмица, по стил.

# 6 Случайни и чисти

За минималистичен, изглеждащ чист и чист, ще се чувствате уверени в работата. Изработването на тонален и текстурен вид е пътят на стила, който трябва да вземете тук.

Изберете цветна риза в блок - син, зелен, сив или вашият любим пастелен нюанс - вратовръзка. Премахване на рисувана риза, избор на копринена вратовръзка от гренадин - направена в плътен цвят, като визуалният интерес представлява уникалната тъкан - по-фина от обикновената копринена плетена вратовръзка, но по-златиста от плоската вратовръзка.

Монохромна риза и вратовръзки работят - светлосиня риза с вратовръзка - особено когато якето е силно напечатано, цветно или е текстово шедьовър като туид.

И накрая, вашият небрежен стил на Арсенал в стил "петък" се нуждае от дънкова риза - едната с декоративна или права яка, за да запази бизнес стил. Богата на текстура и набор от индигови нюанси, всички памучни ризи се нуждаят от неутрална фланелена вратовръзка - за да се приведат в съответствие с денимната риза за наследство и рустиката на туидното палто.

СВЪРЗАНИ: Ръководство за люлеещи се ризи, като дръзкия джентълмен

Последната дума

Не винаги трябва да бъде бяла риза роди. Като играете наоколо с контраст и тонално смесване на цветовете - и шаблон при печат - скоро ще научите какво работи и какво не.

Идеята е да се разкрият няколко комбинации, които отговарят на вашия тон на кожата и личен стил, правейки се облечени в понеделник сутрин, само че малко по-лесно. Единственото златно правило? Вратовръзката Ви винаги трябва да е по-тъмен от вашата риза, без изключение.

СВЪРЗАНИ: Тези връзки ще вземат вашите костюми от нула до герой

1/9

2/9

3/9

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията