Учените потвърждават любимата месна закуска, която събужда вашата диета с високо съдържание на протеини

Anonim

Ако по време на обяд месо пай или след тренировка Макас са част от вашата "високо протеинова" диета, учените имат лоша новина за вас.

Най-новото изследване на CSIRO за здравословен начин на хранене, което изследва диетата на 200 000 австралийци, разкри, че хората с "нискокачествени" диети имат осем пъти повече протеини от нежелана храна, отколкото хората с висококачествени диети - и са повече от три пъти като вероятно да бъдат затлъстели.

Това изследване служи като напомняне, че "Не всички храни, които съдържат протеини, са добри за вас", посочва професорът на CSIRO, професор Мани Noakes.

"Нашето изследване също така показва, че много хора не получават своя протеин от здравословни храни".

Друг проблем е, че повечето австралийци са далеч от средното тегло. Както се съобщава от Gizmodo, повече от 60 процента от нас са "наднормено тегло или със затлъстяване", а нашето разбиране за протеина може да бъде фактор, който допринася.

Преработени храни като пайове, хамбургери, пица с преработени меса, пилешки късчета, колбаси, сладкиши, сладолед и бисквити са втората по големина, която допринася за приема на протеини за хора с ниско качество на диетата.

От друга страна, хората с по-висококачествени диети получиха своя протеин от цели храни, включително пиле, червено месо, риба, яйца, мляко, зърнени храни, ядки и кисело мляко. За тази група нездравословна храна съставляваше около 3% от общия прием на протеини.

Не само това е по-здравословно от само себе си, но "по-високите протеинови здравословни храни спомагат за контролиране на апетита и могат да помогнат за намаляване на желанието да се отдадете на нездравословна храна", каза професор Noakes.

Това означава, че проучването на достъпността на протеини на основата на пълноценна храна е важно, както и да направим препоръката на CSIRO през януари да ядем "най-малко 25 грама протеин на всяко основно хранене, за да контролираме глада и да подобрим метаболизма на мускулите",

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем