Спестете време и пари с тези прически с ниска поддръжка на мъже

Anonim

Човекът с ниско ниво на поддръжка може да се почувства не на място около съветите за стил и ръководствата за подстригване. Всичко, което иска, е да поддържат нещата прости, докато модните гурута и фризьорите го бомбардират с постоянни призиви да носят повече, да правят повече, да бъдат повече.

Не е тук в Д'Мардж. Ние оценяваме джуджетата точно толкова, колкото и пичовете на земята. Може би нямате умения. Може би нямате време. Може би сте прекалено мързелив, за да се държите. Каквото и да е причината да предпочитате косата без усилие, събрахме пет стила, които ще ви изглеждат добре с малко работа.

Обръснат до съвършенство

Хайде да излезем от пътя точно сега. Никаква прическа не е по-ниска поддръжка, отколкото никаква коса изобщо. Ако скалпа ви е естествено гладка, това е не-мозък. Ако не сте благословени с плешивост, това все още е един от най-лесните за постигане резултати. Единственото изискване да се премахне този анти-стил е добре оформена глава.

Подходящо затъмнено

Бузъкът е мъжествен и изисква минимално усилие. Скарайте го без продукт или стил, с малко паста за по-блестящ външен вид. Новият ви вести може да бъде допълнен от къса, добре подрязана брада, която елиминира необходимостта от ежедневно бръснене и удвоява ниската Ви мощност за поддръжка.

Върнете се в началото

Наречете го за военно завръщане или копие на Маклермор. Така или иначе, подрязаното или традиционното рязане е лесна възможност дори за най-нечестивия човек. Дръжте косата къса на гърба и отстрани и дълго отгоре, без да се смесва между тях. Оставете върха недокоснат, издърпайте го назад и добавете малко помада за гладкия ефект. Ще ви отнеме 2 минути и вие сте вратата.

Шаги като неделя сутрин

Ако сте тийнейджър бойбандър с натрапчивост на Тейлър Суифт или скучен пич, който харесва ефекта на солена вода, това е вашият поглед. Пораснете косата дълго и хлабаво. Нарежете го на слоеве с леко неприятно усещане за легла. За стил, просто нанесете продукта върху влажна коса и разклатете. Продължавайте да разклащате през целия ден. Това прави феновете погубени.

Живея дълго (& вържете го обратно)

Ако тя работи за Джеърд Лето и Уили Картие, колко лошо може да бъде това? Не е добро мото на живот, а добър подход към косата за по-приключенски мъже. Лето хвърли предпазливост и подстригване към вятъра, оставяйки блестящите си ключалки да достигнат впечатляващи нива на Исус. Не всички ние можем да бъдем рок звезди, но поне може да изглежда като едно.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива