Битката с тревога на Райън Рейнолдс доказва, че възприемането на психическото здраве от мъжете се променя

Anonim

"Ей, как вървят нещата?"

- Да, добре, как става дума за теб?

- Да, не е лошо, не е лошо.

В какъв момент благородното изкуство да не доведе приятелите ви, когато сте имали лош ден, започва да се отразява на Вашето психическо здраве? Все още ли е табу за момчетата да говорят за техните чувства ~? Нито един от тези въпроси няма ясен отговор. Ако обаче последното интервю на Райън Рейнолдс с "Ню Йорк Таймс" е нещо, което минава, времето се променя.

В цялото интервю, звездата от "Мърджупул" разкрива: "Имам тревога, винаги съм изпитвала безпокойство. В светлината" съм загрижен за това "нещо и аз бях в дълбините на по-тъмен край на спектъра, който не е забавен "( NYT ).

"Той се измъчва от ужас и гадене преди всяко появяване на разговор и става съвсем убеден, че може да умре."

Макар че той признава баща си, като го учи да бъде "Внимавай, слушай внимателно и отеква трагедия за абсурда", каза Рейнолдс пред "Таймс", че безпокойството му е започнало съвсем рано, когато се превърна в " къща и косене на моравата, опитвайки се да поправи "всичко, което би могло да остави баща си".

Освен хумора, за да се справи с безпокойството, Рейнолдс каза пред NYT, че използва приложението Headspace и си припомня, че веднага щом се разхожда на сцената, усещането ще изчезне; - Когато се отвори завесата, аз се обръщам на тази колянна глава, а той поема и отново си отива, щом тръгна.

Независимо коя книга за деца чета на моето крещящо бебе на самолет, моралът на историята винаги е нещо за вазектомия.

- Райън Рейнолдс (@VancityReynolds) 7 август 2016 г.

За да обсъдим значението на публичното отваряне на Рейнолдс, ние ударихме Люк Уишман, основател на Д'Мардж, който каза, че това може да е повратна точка за психическото здраве на мъжете:

"Мъжките известни личности, говорещи открито за безпокойството и депресията, са огромна стъпка към мъжете, които гледат проблема в по-положителна и управляема светлина. То засяга толкова много хора, но мнозина отказват да говорят за това. Пълен заслуга на Райън, че се надпреварва и говори за това.

Реакцията на мъжете на "Реддит", място, по-известно за порочния трол, отколкото емоционалните епифани, също предполага, че момчетата започват да гледат тревожност и депресия в нова светлина. Известно време идва, разбира се, но тези отговори на интервюто на Рейнолдс подчертават докъде сме стигнали, откакто говорим за нещо различно от спорта, което ни донесе тревожно мълчание.

  • Тревожността не е шега. Понякога това е една седмица или две раздразнителни черва и лоши глупости, а понякога това е бучка в гърлото. Понякога се тревожи за бум на крака и понякога се чувства замаяна без никаква причина.
  • Безпокойството може да се прояви физически и да бъде доста изтощително. Мисля, че това не са хора, които не го разбират. Това не е просто нервност. Това са физически симптоми на емоционална паника, която дори не знаете, че изпитвате.
  • Оставих си работа един ден заради остри болки в гърдите ми. Мислех, че това е сърдечен удар (не беше). Почти имаше истински инфаркт, когато дойде сметката.
  • Това е като зло алтергово. Тя знае точно от какво се страхуваш в този момент и точно там те поразяват.
  • Живея с GAD вече 9 години (и 24 години) и само събрах силата да отида при психиатър като преди 9 месеца, защото се проявява и в депресия. По дяволите.

И не само изповед. Читателите също бяха на разположение, за да предложат мотивация и подкрепа.

  • Поздравления за намирането на път към психиатър. Тази стъпка е трудна, за да се направи, но щом бъде направено, вие сте на път към някои добри глупости.
  • Радвам се, че си написал чувствата как се чувствам.
  • Понякога четете нещо и това е като "уау, че този човек го получава" ми помага да се чувствам по-добре, знаейки, че не съм сам!
  • Имам същото нещо. Упражнението ми помага много. Особено работи. Имах лоши няколко дни и това е гадно. Винаги трябва да правя нещо.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията