Правилата на ежедневната мъжка мода, които могат да направят или да нарушат вашия стил

Anonim

Да - индивидуалността е ключова, но съществуват и някои приказки, които не могат да бъдат игнорирани за всички времена. Ето 8 правила на стил, които винаги трябва да следвате, за да превърнете един добър инвентар в страхотен.

Правило # 1 Смесете текстури

По дефиниция, текстурата е отличителният физически състав или структура на нещо, особено по отношение на размера, формата и разположението на неговите части. В модата най-лесният и най-ефективният начин за текстуризиране на външния вид е с различни тъкани - наслояване на по-тежки материи върху и около по-леките, за да изпъкнат по-смелите материали. Текстурата също идва с наслагване на цвят, шарки и блясък с това, което носите.

Интелигентен случай

Кабелните плетени или слабо тъкани пуловери са чудесен начин да добавите текстура към екипа. Двойка със сурови дънки и дерби обувки в велур (най-текстурната кожа е там). Спалното бельо е един от най-добрите и леки начини за добавяне на текстура. Като блейзер, рокля от лента за костюми и панталони, които търсят мигновена умна прическа.

Официално облекло

Плюшеният панталон е лесен начин да добавите текстура към скучен костюм. Като отделни, нагънати панталони в вълна сместа върви добре с зърнеста туника вълна блейзър. Изравнете външния вид със свежа бяла риза. Носете врата с отворена вратовръзка или изработена от тъкан от естествена коприна. Една от най-добрите марки мъжки облекла за текстури този сезон е LBM 1911. И това ръководство за да отговарят на тъканите също е ваш приятел.

небрежен

Кожени якета над типовете добавят плътност и блясък на небрежен външен вид. Релаксиращите килими от синтетичен памучен памук дават на вашите дъна средна текстурална плътност и лек блясък (колкото по-синтетичен е по-светлият), а след това и ботуши Chelsea (с ботуши за допълнителен удар) или мокасини с качулки (материална текстура там) варианти за преработване на животинската кожа в унисон с якето. Дейвид Бекъм най-хубавото е, че кожената текстура скали.

Спортни дрехи

Сатени найлонови пуферни якета се намират добре над матирани памучни тениски, за да балансират блясъка. За дънките, фитнес шорти, изработени от синтетичен блясък, работят от сакото, или неопренните панталони (смятат се за неопренов материал) добавят архитектурни ъгли към типичните салони. Тройките и елементите трябва да се държат плоски и чисти. Проверете Moncler и H & M за някои спортни луксозни вдъхновения.

Правило # 2 Знайте своя размер

Стилът се намират на правилното прилягане и знаят как да се обличат за вашия тип тяло. Костюмите и джинсите са двамата основни виновници на лошото приспособяване (както и купуването на тройки, които са здраво зашити).

костюми

Вижте професионален шивач, който познава панталоните си "почивки от костюм" места, както и разликата между връх и шалове реверите. Получаването на персонализиран костюм облекчава стреса. Накратко, костюмите трябва да са плоски и да се режат остри на рамото и когато са закопчани, не трябва да се дърпат. Панталоните трябва да седнат естествено на бедрените кости, без да се удрят отзад, докато дължината на панталона не трябва да се залепва в глезена и да поддържа краката си по-тънки. Освежете нагоре, като прочетете първото ни ръководство за купуване на костюми.

дънки

Освен кльощавите дънки, които трябва да бъдат купени доста тънки, за да позволят евентуално опъване, всеки деним трябва да е удобен, но плътно прилепнал към кръста. Палецът трябва да може да се плъзга в талията без много сила. Тук е добре закръглено ръководство за дизайнерски деним, за да започнете.

Правило # 3 Редовно попълване на белите основи

Основното допълване на белите, както самите дрехи, е проста. От бельо до чорапи, момичета до чорапи, минавайте през чекмеджетата си всеки месец и изхвърляйте всякакви неща, които не са представени: сиви, оцветени, разкъсани, грозни. Отърви се от тях. Несигурно? Просто го хвърли. Отворите не осигуряват допълнителна вентилация; и петна са далеч от художествени или сантиментални; те изобразяват мързелив подход към стила и сигнализират за лоша хигиена за всеки, който трябва да ги види. Дори ако бельото остане без дупки в продължение на няколко месеца, попълнете всеки сезон независимо. Основните бели изглеждат по-ярки. Нуждаете се от ново вдъхновение? Ето нашето вътрешно ръководство за мъжко бельо.

Правило # 4 Дръжте един бутон отворен

Бутоните са направени за закрепване, нали? Не винаги. С изключение на ризи, поло и очевидно панталони, къси панталони и дънки, един бутон трябва да бъде оставен невалиден по всяко време. Това правило за стил се отнася до блейзери и костюми, всъщност. Когато седна, отвореното яке престава да се свива и позволява свободно движение, а докато стои най-малко долният бутон на якето, трябва да бъде отменено. За двукомпонентно яке затегнете горния бутон; докато костюмът с три копчета трябва да бъде ограничен до средния или горния два бутона. За да избегнете обличането на облеклото, натиснете само средната.

Правило # 5 Знайте как да носите и привържете връзката

На първо място, изберете правилната вратовръзка за дясната риза и правилния случай. След това научете как да го завържете. (Проверете в Youtube за уроци за видеоклипове в зависимост от възела, който следвате). Главните грешки включват вратовръзка, свързана с къса или прекалено дълго; крехък възел, който не запълва празнината между яката или възел, който показва някаква част от тесния край на вратовръзката. Поставете върха на вратовръзката, за да забиете катарамата и да се уверите, че възелът е като бутон срещу яката. Избягвайте връзките за новостите и моля, не поставяйте вратовръзката в панталоните си.

Правило # 6 Едно изявление-аксесоар за облекло

Подобно на правилото за търговска марка # 3, аксесоарите трябва да бъдат допълващи и да не поемат контрол върху екипажа. Смесете и подредете тънки принадлежности в цял екип - като метален часовник, пръстен за знак и сребрист реверен ревер - но два от трите трябва да са минимални и да се върнете на задната седалка на блестящата слава на третия. Ние сме феновете на класическия часовник за всеки случай, за да балансираме близнаците от другите благородни метали на тялото си. С материали, квадратна джобна квадратна и съвпадаща вратовръзка са идеално пригодени, но пазете копринената макро-отпечатана шал или бижуто, обвит с щифт, когато играете игри с обикновена вратовръзка.

Правило # 7 Поддържайте обувките си по подходящ начин

Официалните поводи винаги изискват добре обути обувки за дрехи - или дербито, или оксфорд или бронзова версия на двете. В кожата (кожената кожа е хубава) и черно е най-безопасният залог, особено ако носи смокинг. За костюмите го смесвайте с тъмнокафяви или дори тен и добавете текстура с гладък велур или лакирана кожа.

Непостоянното облекло е точно това - спокойно, но не и "нищо". Макар че маратонките са цар, отиват в ретро стил, за да играят нещата и като обувки за обувки, кални, тромави треньори с разкъсани дантели и дупки, са големи "не". Еспадрилите в платно или шофьорски мокасини са страхотни обувки за уикенда, докато ремъците трябва да останат на плажа. Сандалите са следващата стъпка нагоре, но те остават мъжествени (без предупреждения за гладиатор, моля).

Интелигентният случай е всичко за обувката. Бялата маратонка ще бъде с блейзери и джинси, а дори и случайни костюми. Кожените мокасини са перфектни и не избират чорапи за еднодневно събитие. Поп-оцветените дерби или оксфорд стилове озаряват погледа си и от време на време излизат за едно парче плат.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията