Известно Cool Gym Чанти, които няма да ви накарат да изглеждате като пълзене

Anonim

Нека бъдем честни: истинската причина, поради която отивате в салона, не е да се разкъсате.

Разбира се, това е хубаво украшение, но пулсиращият аспус и бибешките бицепс заемат задната седалка на истинската мотивация за удара във фитнес залата: много купища готини торти.

Първото правило за впечатляване на горещините във фитнес залата изглежда добре, затова се уверете, че опаковате тренировъчната си екипировка в спортна чанта, която ще направи правилното впечатление. Докато са практични, разбира се.

Herschel Доставка Ко Sutton брезент Duffle чанта

Herschel Supply Co. е само на сцената от 2009 г. насам, но висококачествените торбички заслужават внимание. Sutton Tarpaulin Duffel Bag е класически силует, създаден от основата, за да направи практична и елегантна чанта за фитнес. Той е изработен от водоустойчив брезентов брезент, който гарантира, че ще носите този 28-литров дуфъл в продължение на години с малки главоболия. Детайлите включват удобен джоб и ленти, изработени от същия материал като предпазните колани.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Северният базов лагер Дъфъл

Доказана сред най-суровите елементи, върнати обратно в градската джунгла. Светлият жълт цвят Base Camp duffle на Северното лице е в твоето лице по добър начин и затова заслужава да бъде заглавие на спортната чанта. 50-литровата торбичка е изработена от усилен ламинат, който е здрав като ада и се предлага с удобството за хидроизолация. Самият дизайн не се е променил в 30 нечетни години и се връща към тази представа за това дали не е счупен, не го поправяйте.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Глава Портър 3 чанта Бостън чанта

Японският етикет Head Porter поддържа нещата прости и класически с тяхната 3-пътна чанта Boston. С голямо пространство за съхранение, джоб за обувки и джобове за по-малки аксесоари, Boston 3 Way прави идеална чанта за фитнес. Водоустойчивата конструкция е бонус за тези, които обичат да провеждат обучението си на открито.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Y-3 Лого на Holdall

Кралят на спортния минимализъм ни носи една от най-елегантните спортни чанти наоколо. Йохя Ямамото се присъедини към Adidas през 2003 г., за да установи Y-3 и партньорството процъфтява още от тогава. Този особен щанд е проста афера с горна цип за затваряне и дизайн на боулинг стил. Задължително работа с логото на Y-3 може да се види на лицевата страна на чантата.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Иени Кънъл Холдол

За нещо малко там, не можете да минете през горския зелен памук на Йени Иенки и гъска, изработена от памучен калъф. Чантата разполага с горни дръжки, подвижна лента за рамо, двупосочно закопчаване с цип, основно вътрешно отделение, вътрешно лого, вътрешен джоб за приплъзване и памучен ефект с подплатен интериор. Някой каза ли жилетка?

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Стела Маккартни Tubular Holdall

Британският лейбъл Стела Маккартни продължава да впечатлява тълпите с прохладните си дизайни и най-новата им тръбна тежест не се различава. Вдъхновен от атлетиката естетически течения се простира дълбоко в този трапец, който е изработен в Италия и е снабден с раменни ремъци, горно закопчаване с цип, предно лого и лепенка в предната част.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Свети лаурен цилиндричен хол

Ние идваме до най-бедния край на сегмента на спортните чанти сега, а докато те са скъпи, рязкото им проектиране е второстепенно. Вземете задръжката на Сен Лоран например. Френската модна къща се слива с експертно майсторство с етикета на рокендрола. Тази черна памучна цилиндрична носеща лента от Saint Laurent разполага с кръгли горни дръжки и двойно затваряне с цип за бърз и лесен достъп по всяко време.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Томас Майер Камо Уикенд Дъфъл

Ето един за феновете на камо. Този сто процента памучна каса от Томас Майер разполага с кръгли горни дръжки, подвижна и регулируема презрамка, горно закопчаване с цип и основно вътрешно отделение. Също така е невероятно красива да се гледа.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Интересни Статии

Елегантен трябва да се държи от колекцията на мъжете от мъжките колекции на Barbati

Ив Хуи Трунг фотография [NSFW]

Какво Мъжете на Gala 2018 МЕТ Участваха. Доналд Глоувър, Майкъл Б. Йордан и Джаред Лато

Най-добрите блейзери и марки за мъже да купуват точно сега