Истинският разум никога няма да бъде във форма и какво да правим за него

Anonim

Като личен треньор получавам представа за много човешко поведение.

Моята ранна сряда може да бъде изразходвана с подчертан мениджър на средно ниво на малък бизнес, който има криза на идентичността, не спи и не закъснява да тренира.

В средата на сутринта клиент, който летеше през нощта от Северна Америка на 4-5 часа сън, преминава през нагряването ни, докато обсъжда достъп до тръбопроводи с африкански политик.

Мислите, които трябва да имате

Това са перфектни примери за клиенти, които могат да покажат 110-процентов фокус върху сесията и след това да кликнат върху подготовката за срещата, в която приключим, тъй като те се отправят към града, за да подпишат споразумение за наем на милиард долара.

Те са съвсем различни хора, които живеят в реалността си, и двете са интензивни по различни начини, и двамата са заети. И това е видът човек, който трябва да станете, ако искате да станете годни, разкъсани, повдигнати или каквито и да са физическите ви цели.

Но защо не стигнеш дотук?

Интензивността е самоусъвършенстваща се. Тъй като дърветата изчезват в гората, способността ни да се фокусираме върху задачата, която ни интересува, се заглъща от нашите списъци със задачи. Независимо дали работните ви часове са от 10 am-6pm или от 5 am-12am, "заето" обикновено е термин, който хвърляме наоколо, когато загубихме контрола над графика си поради външни променливи.

Вашият избор стане реагиращ и губите контрол

Ако сте неспособни, вероятно е, че използвате времето за престой, за да измършавате, вместо да ги възстановите. Както фитнес Йода веднъж каза: "Изчерпани добрите ни намерения, за здравословен начин на живот излизаме през прозореца". С други думи, направете си лайна в ред извън салона и ще видите резултати.

Вашите седмици не стават магически заети

Моделите са очевидни, независимо дали работите по смени, виждате клиенти цял ден или знаете, че четвъртък са междуградски ден за пътуване. Ставаме стресирани и натоварени, когато прокараме граници, пренебрегваме тези предсказуеми модели и вземаме решения, които компрометират представянето ни във фитнес залата.

Overbooking вашите уикенди е най-голямата ви грешка

Това ще ви осигури малко време за почивка на тялото. Разрешаването на време за почивка и рехабилитация е един от най-често срещаните сценарии. По подобен начин, над извършването на weeknights често оставя професионалисти изчерпани идват през уикенда и търсят изтръпване поведение като лош избор на храна и твърде много алкохол.

Тези навици са съставени сами по себе си

Някой, който се бори, търси успокоение. Докато някой, който е на върха на своята игра, изглежда уверен и способен. Други хора виждат първото като каша, а второто като лидер. Катастрофата търси питие в петък, лидерът има цели да удари и стане рано за бягане в събота.

Те имат много различни уикенди и тъй като цикълът се увещава, те се третират по различен начин и растат в различни резултати. Тези резултати се определят в нашето ежедневно поведение.

Преодоляване на извиненията чрез устойчивост

Винаги е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но изпълнението е да знаете къде искате да стигнете и да оптимизирате ежедневния избор, за да ви стигнем там.

Като седите и давате приоритет на това, което е важно за вас на сегашния ви етап от живота, можете да получите огромно количество яснота относно ежедневните ви рутинни решения, които трябва да направите. Първата стъпка е да идентифицирате какво е важно за вас и по този начин какво трябва да се побере във вашата седмица.

Оттам могат да бъдат набелязани цели, които да премахнат вашето регресивно поведение, като оставят време за повече движение напред.

Бионсе, като теб, има само 24 часа в денонощието. Пиенето, телевизията и социалните медии, когато се комбинират, заемат огромно количество време. Чувствителността, която отвлича вниманието от ума, действа като механизъм за справяне с интензивността на ежедневието.

Като прост случай, нека кажем, че правите:

  • 3 часа пиене в петък и събота
  • Съчетано с един час телевизия на нощ
  • Проверка на Facebook и Instagram за 5 минути три пъти на ден.

Това възлиза общо на 14 часа и 45 минути седмично, което е равно на 22% или времето ви е будно или 2 часа упражнения на ден.

С времето, времето за упражняване и времето за приготвяне на храна е за създаване на пространство в главата си за яснота.

Разбирането на сцената в живота, вашите приоритети и последиците от избора ви са от ключово значение, ако пространството е да направите мечтите си реалност.

С други думи, за да направите време за фитнес, балансирайте графика си спрямо приоритетите си и се придържайте към оръжията си. Те ще се нуждаят от пълното ви умствено и физическо внимание да растат.

Jordan Ponder е основател на Paramount Recreation Club & Transform Health в Сидни, Австралия. Transform Health е създадено, за да вдъхнови обичайното здраве и да подобри представянето. Свържете се с Йордания, за да организирате консултации за хранене, фитнес и начин на живот.

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]