Решението на Qantas да даде приоритет на психическото здраве е чудесно за бизнес пътници

Anonim

Пътуването с въздух винаги е осигурило голямо извинение за изключване на телефона и пренебрегване на имейлите ви.

Въпреки това, Qantas наскоро вдигна своя мач, като даде приоритет на психическото здраве на клиентите, като им даде възможност да предприемат програма за медитация, "създадена, за да донесе чувство на спокойствие и да ви помогне да се отпуснете във въздуха".

Програмата се провежда чрез видео серия, включваща 10-минутни сесии за медитация; настроен на въздушни кадри от някои от най-красивите пейзажи около Австралия.

Според прессъобщението на Qantas "Клиентите могат да избират от пет различни сцени, включително австралийски пустини, блата, брегове, гори и места в полумрака, докато слушат медитацията".

Главната клиентска служба на Qantas Ванеса Хъдсън заяви, че разширеното предлагане на развлекателни развлечения откри нови възможности за клиентите да се насладят на "време ми" по време на полета си.

"Клиентите ни казват, че ценят възможността да отделят време за себе си, да гледат филм или да четат книга, и сега можем да им помогнем да намерят малко повече отпускане с ръководена медитация".

Понастоящем сериите могат да се видят в YouTube, а преди да пътуват през приложението Qantas VR, може да се изтегли потапяща версия на виртуалната реалност.

Но за онези, които искат да я пробват на борда, видео сериите ще бъдат достъпни от юни на системата за развлечение на Qantas.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията