Доказани стилизирани продукти за мъже със сладка дълга коса

Anonim

Всяко момче, което успява да развие дълги коси, без да изглежда като Мики Рурк, заслужава някои кудо.

Не само това отнема завинаги, но и вие трябва да преживеете няколко месеца да изглеждате като хобо, преди да стигнете до "Току-що излязох от моя сърф, а аз съм подходящ за работа с",

Докато повечето мъже обикновено могат да се измъкнат само с бърз гребен, има някои случаи, при които грива трябва да бъде опитомена с малко повече от вода. Това е, когато съвети и трикове под формата на мъжки продукти с дълга коса идват удобни.

Дълги съвети за коса и трикове за мъже

Знайте, преди да растете

Преди да отглеждате косата си, уверете се, че имате реалистични цели и се уверете, че имате търпение да развиете косата си, е нещо, което се вписва в начина ви на живот, например ако сте остър бизнесмен, външният вид може да не изчезне така добре.

Вземете правилните инструменти

За работа с дълга коса, вие ще искате да инвестирате в добри инструменти. Широкозъбният гребен и висококачествената четка за коса с естествени влакна са от съществено значение. Ако носите опашка, купете няколко ленти, покрити с кърпа (гумените ленти ще увредят косата).

Измийте и изсушете внимателно

Шампоан и състояние ежедневно, но внимавайте при изсъхването. Изсушаването на кърпички е една от най-големите причини за раздразнение и разцепване. За да изсъхне правилно кърпата, изтласкайте излишната вода и удряйте косата в посоката, в която расте, вместо да разтривате косата с кърпата.

Отпускам се

Носенето на здрави шапки или много стегнати конецове може да доведе до състояние, наречено трошева алопеция, което е загуба на коса поради увреждане на корена на косъма от издърпване на косата прекалено стегнато. Така че, ако отивате за мъжки кифли, оставете го настрани и ниско.

Trim редовно

Тъй като единственият реален начин да премахнете повредената коса е да отрежете повредения участък, поддържайки редовно подрязаната коса, ще ви помогне да елиминирате разделените краища.

Продукти за превъзходно оформяне

Сега знаете как да се грижите за вашите дълги косми, тук са нашите препоръки за продуктите от петте мъже с дълъг косъм за превъзходно оформяне.

Bumble Surf Spray

Един мой приятел има страховита коса и винаги изглежда, сякаш е на плажа. Знаейки, че е от Мелбърн, той не е докоснал морето от лятото, така че след разследване научих тайната му: Bumble Surf Spray. Този лек текстуризиращ спрей е направен за лекота и малко обем. Това е далеч един от най-добрите продукти на пазара и е от дълго време.

КУПУВА

Кевин Мърфи срещу тежесттаAnti Gravity от Кевин Мърфи е продукт, който обещава много, но също така доставя. Тя дефинира вълнообразна по-дълга коса, която е идеална за къдрици и вълни. Когато го ударите със сешоар, той ви дава много сила и задръжте, докато все още се чувствате достатъчно меки, за да може някой друг да мине пръстите си.

КУПУВА

Джак Блек - Елегантен фин Крем за текстура

Най-лошото, което можете да направите за дългата коса, е да го ударите с твърд гел. Освен ако не изглеждате с леглото или с шлема, препоръчваме да опитате крем за текстура на Джак Блек.

Давайки ви блясъка и текстурата, която искате, както и изглаждането на фризовете, тази крема е мека и лесна за употреба, тъй като тя също така обуславя суха или груба коса.

КУПУВА

Алфапарф Скъпоценна природа Дълга и прави коса

Следващия път, когато някой ви препоръча да поставите лечение в косата си, можете да се смеете и тайно да започнете да използвате Alfaparf Precious Nature Long & Straight Hair. Подхранващото масло помага да се устои на влажността, детонглите оставя косата мека и копринена. Дами идват тук.

КУПУВА

Патрик - M1 матирана стилна паста

Има моменти, когато човек трябва да бъде джентълмен, например дата, интервю за работа, съдебно явяване. Това е за тези времена и много други, че един интелигентен и сложен стил на коса може да помогне за завършване на положително първото впечатление. Patricks M1 дава дълга коса леко захващане без тежестта и може да ви отведе направо от леглото до управляеми ключалки за нула време.

КУПУВА

Моли Ритуали

Подхранващото масло "Grow Grow Strong" на Mauli Rituals съдържа 15 мощни съставки, използвани в медицината на Аюрведа, цялостна лечебна система, разработена преди хиляди години в Индия. Няколко капки от тази магическа отвара ще ви помогнат да укрепите дългите коси и ще помогнете с лека нощ.

КУПУВА

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива