Ден 1 на Пити Умото: Федерико Курди и алтернативния набор

Anonim

Най-добре облечените мъже в света се спуснаха във Флоренция за търговското изложение Pitti Immagine Uomo днес. Това е мястото, където световните мениджъри за мъжки облекла идват да говорят за шивашки, тенденции и материи за мъже и да видят колекции от цял ​​свят.

Независимо дали светът на Питли Умомо е самите представления или наблюдение на паузите между местата, това винаги е спектакъл за всеки любител на мъжко облекло. Човек не може да не се чувства подтиснат до мъжете, които определят шивачеството и вдъхновяват предстоящите му тенденции, особено когато температурите са паднали и слоевете от остри дрехи са се увеличили.

Но има какво да се каже, че ги виждате на едно и също място, тъй като това означава, че вътрешният поглед на утрешния мъжки облекло изглежда.

Федерико Курда

Водещият дизайнер на италианската модна къща "Айсберг" показа своята солова колекция в Pitti Uomo за първи път. Пътуването на пистата за изложение в стил "шоурум", Федерико Курради поставя моделите в модерно гето-срещащо се оазис на бетонни блокчета и палети в средата на петролните разливи, от които растението изглеждало като цъфтящо.

Таблицата беше допълващ фон на представените дрехи, които имаха съвременен естетизъм на Оливър Туист, сякаш Артифъри Доджър беше вдигнал джипове вместо банкери. Класическият шивач изигра ролята си през горното облекло, показвайки двуслойни палто с широки ревери в камшик и камила, както и хоризонтална ивица, която беше част от колекцията.

Плейтата отново беше силна тема, проправяйки пътя си в изпъстрени едностранни вълнени прахови якета и дълги шарени шалове. Трикотажът бе от ключово значение за Крадди, който работеше със смесица от вълна и мохер в обикновени и шарени V-шийки и единственото изявление на рог. Като цяло погледът беше спокоен и координиран, но много италиански.

Алтернативният набор

Пити Умо е известен със заминаването си от стандартния модноседмичен формат и това прави почивка от монотонността на моделите, които маршируват нагоре и надолу пистите.

Алтернативният набор е един такъв пример, при който дизайнерите на всички вероизповедания дават възможност да покажат колекциите си по начина, който сметнат за подходящ. Гренсън х Норвежки дъжд показаха своята водонепроницаема обувка с два модела капризи направо от епохата на джаза, танцуващи на платформа с обувки, които магически потискаха водата.

Екранът беше тълпач, както и испанските дизайнери, Sastrería & Camisería 91, с коварните си тореадорски шапчици. Това беше дисплей, за който дуото е известно, и се усмихна на лицата на тълпата.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива