Онлайн магазини за часовници, които да оценят Вашата перфектна луксозна часовника

Anonim

Казват, че знанието е най-доброто ви оръжие и с това идва необходимостта да се знае най-добрите търговци на дребно, които доминират онлайн пазара. От швейцарски лукс до достъпен за любимите, това е вашето ръководство за намиране на перфектния часовник онлайн с пълна тишина.

Chrono24

Намира се в Карлсруе, Германия, Chrono24 е един от най-известните онлайн търговци на часовници в света, които се присъединиха към пазара през 2003 година. Техните услуги черпят от инвентара на повече от 10 000 професионални дилъри и частни продавачи от над 90 страни с повече от 300 000 часовника оферта във всеки един момент. Марките включват Rolex, Omega, IWC, Breitling, Patek Philippe, Audemars Piguet, Panerai, TAG Heuer, Tudor, Cartier и Montblanc само за да назовем няколко.

Автентичността е гарантирана с програмата за защита на купувачите на Chrono24, която включва над 2000 скрийни дилъри, които са оценени в къщи, преди да им се разреши да продават на сайта си. Съществуват и предпазни мерки като персонализирана поддръжка за въпроси след продажбата. За по-нататъшно спокойствие, Chrono24 не допуска продажбата на копия или фалшификати, а всички дилъри трябва да разследват автентичността на часовника и да изброяват всички известни модификации възможно най-подробно в описанието на артикула преди продажбата.

Всички поръчки чрез Chrono24 са напълно застраховани и са с идентификационен номер за проследяване. Сайтът е напълно оптимизиран за международния пазар както на купувачи, така и на продавачи със съдържание, представено на 22 езика.

МАГАЗИН CHRONO24

Г-н Портър

Друг важен играч в луксозното модно пространство за мъже е награденият MR PORTER от Великобритания Освен висококачествената мъжка мода, те предлагат и впечатляваща гама от най-новите часовници от марки като Breitling, Bremont, IWC, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Piaget и TAG Heuer, за да назовем само няколко. Техният часовник осигурява експресно корабоплаване в 170 страни със същите дневни услуги в Лондон и Ню Йорк.

Това допълнително се подкрепя със своята гаранция за автентичност на часовника, която идва с оторизиран търговски партньор за всяка марка, която се складира. Интересното им съдържание на часовник, съчетано с избора им, позволява на MR PORTER да предлага редовно ексклузивни часовници и модели с ограничена редакция, които са достъпни само чрез тях. Доставката междувременно е застрахована и проследена до достигане на прага Ви и купувачите могат да номинират да подпишат за пакета при пристигане.

MR PORTER също има 24-часов сервиз, ако има някакви запитвания след продажбата. Услугите им за последващо обслужване включват и петгодишна гаранция за всички работни части и производствени дефекти.

МАГАЗИН Г-Н МАГАЗИН

Hodinkee

Знаете блога, вече познавате магазина. Беше само въпрос на време, преди най-уважаваната онлайн публикация за часовници в света да отвори свой собствен магазин. Подобно на MR PORTER, Hodinkee е оторизиран търговец на часовници за запазените марки. Това включва добра комбинация от швейцарски, немски и японски имена като Grand Seiko, NOMOS, TAG Heuer и Vacheron Constantin, само за да назовем няколко. Публикацията е основана в Ню Йорк през 2008 г. и е придобила склонност към запазване на продуктите, които са проектирани с детайл, изработени грижливо и построени, за да издържат. Както и с повечето стоки с висока стойност, които се продават онлайн, Hodinkee предлага застраховка на всеки часовник, изпращан на адрес навсякъде по света. Те също така предлагат безплатна възвръщаемост и обмен в рамките на 7 дни от покупката.

Магазин за часовници

Jomashop

Друг реномиран онлайн търговец на часовници от Ню Йорк е Jomashop. Тези момчета са били наоколо от 1987 г. насам и се специализират в търговията на едро с фини луксозни стоки, включително часовници на най-конкурентни цени. Тяхната гама включва както нови, така и предучилищни часовници от някои от най-реномираните производители на часовници като Baume & Mercier, Panerai, Cartier, Rolex, TAG Heuer, Tissot и др. Програмата им за автентичност гарантира, че всички нови и неработещи елементи са гарантирани автентични чрез покупките им чрез оторизирани дилъри и дистрибутори. По този начин всички нови модели са снабдени със серийни номера на производителя, заедно с 1 до 5 годишна гаранционна програма. Всички изпратени продукти също са с пълна застраховка.

МАГАЗИН JOMASHOP

Автентични часовници

Автентичните часовници са били наоколо от 1979 г. насам, което ясно се отразява в дизайна на уебсайтове с голи кости. Вицове настрана, ние не искаме да кажем, че не са на работа. Семейният бизнес започва да работи като оторизиран дилър на часовници и бижута, преди да се премести онлайн и да създаде офис в южна Калифорния.

От там предлагат едни от най-търсените швейцарски часовници в света на изключително конкурентни цени, заедно със същото ниво на обслужване, което предлагат от 70-те години на миналия век. Вярно с името им, всички продавани часовници тук са съвсем нови и 100% автентични. Очаквайте имена като TAG Heuer, Breitling, OMEGA, Rolex, MontBlanc, Panerai и др. Всички часовници в режим на транзит са напълно застраховани за избрани страни, затова проверете при обслужване на клиенти, преди да издърпате спусъка.

МАГАЗИН АВТЕНТИЧНИ ХАРТИЯ

Джура Часовници

Присъединяването към британския случай на луксозни часовници е Jura Watches. Тези момчета имат разлика в това, че имат 7 съществуващи тухли и циментови бутици, които да придружават техния сайт за електронна търговия - всички от които са оторизирани търговци на запазените марки. Семейната операция поддържа партньорства с марки като Breitling, Grand Seiko, TAG Heuer, Longines, Oris и Bremont. Те също така се грижат за по-достъпния край на пазара с имена като Junghans, G-Shock, Victorinox и Daniel Wellington.

Те също така предлагат хладни сделки като безплатна навигация за часовници с поръчки над 1000 паунда или услуга, която купувачите дават размерите на китките си, за да нагласят часовника преди да пристигне на прага ви. В корабния отдел Jura може да предложи доставка на следващия ден във Великобритания. За международните купувачи може да се купува и с Jura благодарение на своята световна доставка за всички поръчки.

МАГАЗИНИ JURA

Часовниците на Боб

Часовниците на Боб са едни от най-големите и най-надеждни в престижната луксозна игра за часовници. Те започнаха да се търгуват през 1999 г. и оттогава са изградили опис, който специализира специално за Rolex, но също така се занимават с производители на часовници като Patek Philippe, Panerai и Cartier. Независимо дали купувате или продавате часовник от висок клас, Боб притежава знания и опит, за да го направи. Всички часовници на Rolex, предлагани от сайта в Калифорния, са сертифицирани като автентични, докато международното корабоплаване е на разположение. Не забравяйте да проверите данъците, така че да няма неприятни изненади.

МАГАЗИН БОБ ГАБАРИТЕ

Farfetch

В началото на живота като онлайн модна дестинация от Обединеното кралство през 2008 г., Farfetch бързо се циментират като силен играч в луксозния магазин. Влезте в часовника си и ще бъдете посрещнати с малка, но внимателно подбрана селекция часовници от множество швейцарски имена, заедно с дизайнерски етикети. Мислете всичко от Bell & Ross до Gucci до G-Shock до Ulysse Nardin.

Сайтът интуитивно категоризира часовниците на базата на състезания, гмуркания, авиация и дизайнер, за да се направи лесен процес на сърфиране. Цените могат да варират от няколко стотин за Даниел Уелингтън до няколко хиляди за Зенит, така че най-добре е да се ударите на самия сайт, за да видите какво следвате. Farfetch предлага международно корабоплаване чрез стандарт UPS или DHL Express.

МАГАЗИН FARFETCH

Selfridges

Ще ги познаете като универсални магазини от висок клас в Обединеното кралство, но това, което вероятно не знаехте, е, че Selfridges също продават някои кървави фини часовници онлайн. Обхватът им се състои от луксозни и модни парчета от марки като Baume & Mercier, Bell & Ross, Blancpain, Bremont, Cartier, IWC, Hublot, Jugnhans, TAG Heuer, Zenith и Apple.

Международното корабоплаване се обслужва и клиентите могат да проследяват поръчката си чрез потребителския си профил. Selfridges може също така да изпрати актуализации на вашия пакет на вашия телефон чрез текст, така че ще знаете точно кога пристига.

МАГАЗИНИ САМОЛЕТИ

Harrods

Harrods не само продава часовници, те обучават клиентите за всичко, от стила до усложненията, за да сте сигурни, че избирате перфектното парче, което да отговаря на вашия начин на живот. Вземете онлайн и ще можете да се занимавате с марки като Breitling, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Hublot и TAG Heuer.

Името на Хародс не се нуждае от въведение, но ако не знае, това е един от най-известните луксозни универсални магазини в Обединеното кралство, основан през 1834 г. Техният магазин за тухли и хоросани има чудесна стая за наблюдение, за да можете спокойно да сте сигурни всичко, което продават онлайн, е 100% ново и автентично. Доставката е достъпна за международни клиенти.

ТЪРГОВСКИ ХАРТИЯ

Голдсмит

Няма никакъв недостиг на британския контингент тук, а Goldsmith's е още една достойна дума, която да добавите към списъка на онлайн търговците на часовници. Основана в Англия, Goldsmith's е официалният търговец на дребно на Rolex, но те предлагат много повече от това. Нови часовници, луксозни часовници, дизайнерски часовници, ексклузивно освобождаване, предупредителни, интелигентни часовници; вие го наречете и вероятно Голдсмит ще го запази.

Техният портфейл включва големи имена на билети като Omega, IWC, Cartier, Zenith, Breitling, Bremont, Nomos, TAG Heuer, Tudor и много други. Също така има спокойствие, тъй като Goldsmith's е най-големият упълномощен представител на Великобритания за луксозни часовници и швейцарски часовници.

МАГАЗИН GOLDSMITH'S

Saks Fifth Avenue

Стъпка в един от най-добрите луксозни магазини в Ню Йорк, без да се налага да ходите в Ню Йорк. Saks Fifth Avenue прави часовници онлайн и можете да очаквате марки като Alpina, Baume & Mercier, Longines, Tissot и Victorinox.

Международната доставка също е бриз, благодарение на ценообразуването, което се показва в местната Ви валута, както и всички данъци и такси, които автоматично се изчисляват при плащането. Клиентите могат да избират от стандартни (7-14 дни) или експресни доставки (5-9 дни).

МАГАЗИНИ ПАКЕТ ПЕТА АВЕНЮ

Нейман Маркъс

Поемането след Saks е друг американски луксозен универсален магазин, Neiman Marcus. Тези момчета са със седалище в Далас, Тексас и предлагат ограничена, но все още отличителна линия часовници за онлайн клиенти. Цените могат да се посочват в местната валута, а таксите и таксите се изчисляват за Вас при плащане. Свързани с ниски международни такси за корабоплаване и Neiman Marcus биха могли да бъдат вашият билет за лъскавите нови кифлички.

Техният инвентар е по-дизайнер, фокусиран върху марки като Bvlgari, Chopard, Franck Muller, Hermes и Piaget.

МАГАЗИН НЕЙМЪН МАРКУС

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива