OMEGA Rocks Denim за най-новото издание на Railmaster

Anonim

Деним някога беше квинтесното работно облекло на синя яка. Не днес. Швейцарският луксозен часовникар OMEGA взе класическия плат и го преработи в еднакво класическия си часовник - Railmaster.

За първи път, замислен през 1957 г. за железопътните работници благодарение на антимагнитните свойства, Railmaster е много предпочитан момент от времето си. Днес тя е възкръсната в 40 мм от неръждаема стомана, носеща подписите на деним върху лентата и циферблата. Съвременните дизайнерски срещи включват уникална конична корона, синя дънкова рисунка, червено лого "Railmaster", вдъхновено от шевовете на джинсите и горепосочената дънкова колан НАТО с контрастни бели шевове и кафяви кожени контури.

Върхът вътре в часовника разкрива доказан коексиален магистър хромометър 8806 на OMEGA, магнитно екранирано движение, което е 15 пъти по-устойчиво на магнитни смущения от оригинала. Естествено, той е сертифициран по най-високия стандарт на индустрията от Швейцарския федерален институт по метрология (METAS).

Часовникът е полиран с устойчив на надраскване сапфирен кристален купол с антирефлективни обработки, които го правят подходящ за всекидневно носене.

Официално ценообразуване в Австралия все още не е осигурено, но OMEGA denim Railmaster с лентата на НАТО продава 4, 900 щатски долара, а версията от стоманена гривна се продава за 5, 000 щатски долара.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията