Омега издава страхотен супергерой, но не може да го има, защото се продава в 2 часа

Anonim

Придобиването на изключителни часовници може да бъде нестабилна игра. През нощта швейцарският луксозен часовникар OMEGA пусна втория часовник от диво популярната си кампания #SpeedyTuesday - концепция, която позволява на клиентите от цял ​​свят да закупят изключителен брой Speedmaster, който се предлага само чрез канала @OMEGA Instagram.

Това е умен маркетинг, но също така е подкрепено от дяволски глоба часовник и ако имате нужда от доказателство, как, как всички 2, 012 парчета, продадени в рамките на два часа звук?

Това е по-бързо, отколкото е необходимо, за да изградите еднокраки IKEA изпражнения. Заслужаващият вината е OMEGA Speedmaster Limited Edition 42 мм "Ultraman", който изчерпа разпределението си за около 1 час, 53 минути и 17 секунди.

Поразителното парче от китките е признание за титулярния японски супергерой, известен като Ultraman, който царувал на върха на телевизионните екрани в края на 60-те години на миналия век. Помислете за него като за основател на жанра на "Kaiju" гигантски чудовище заедно с икони като Годзила.

Часовникът се вдъхновява от този характер на кич, докато го сдвоява с автентични коридори за космически пътувания, заимствани от "Moonwatch" от 1967 г. на OMEGA - известен също като първият часовник на Луната.

Приликите между часовниците включват същите размери и сянка на поразително оранжево. Тази цветова тема се простира и до черна и оранжева рамка, поставена в анодизиран алуминий. В калъф от неръждаема стомана с диаметър 42 мм е разположено движението на калибъра 1862 на OMEGA, което осигурява часове и минутни функции заедно с три хронографни броячи. Контрастът е очевиден благодарение на черен и оранжев циферблат с фини маркери, които описват подробно и стари световни парцели.

Едно великденско яйце, което трябва да се потърси, е минутата на поддиапазона в 3 часа, която включва първите 3 минути, изписани в оранжево - кимване на Ultraman, който можеше да остане само в супергерой за 3 минути. Има и скрит силует на героя на секунди поддирек в 9 часа, който се разкрива със специален инструмент, който идва с часовника. Този инструмент е създаден въз основа на "Бета капсула" на Ultraman, която се доставя с UV лампа, за да разкрие мотива, когато се появи върху диска.

Завършването на нещата е чудесен 48-часов резерв, 50 метра водоустойчивост, гравиране на NASA върху касетата и черна и оранжева лента на НАТО, заедно с резервна черна кожена каишка. Тези, които имат достатъчно късмет, за да го направят, могат да го пазят в хладно шестоъгълна кутия, което е почит към футуристичната маса, използвана от екипа на "Уонстър Атак" на Ultraman.

OMEGA Speedy вторник 2 "Ultraman" се продаде за 7, 100 щатски долара и можем да опишем само как се чувствахме за новините чрез поредица Ultraman GIFs.

Когато часовникът беше обявен.

Когато часовникът се измъкна.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията