"Виргил Аблох" на "Оф-Уайт" е новият художествен директор на мъжко облекло на Louis Vuitton

Anonim

Масивна новина от световната модна сцена днес с LVMH обяви, че Off-White дизайнер Върджил Abloh е дошъл на борда като художествен директор на Louis Vuitton на мъжко облекло.

Аблох и неговата марка Off-White са глобална сила на сцената на стрелите, но преди това американският дизайнер се издига до известна степен като творчески директор на Kanye West. Той наскоро пусна редица съвместни маратонки с "Найки", които се превърнаха в едни от най-търсените ритници в света днес.

Докато пристигането на Аблох в "Луи Вюитон" се случило през последните месеци, това е звездното наследство, което той поема от предшественика Ким Джоунс, който ще бъде най-интересното развитие. Джоунс беше мозъкът зад върховното сътрудничество на Louis Vuitton x, което видя европейската луксозна марка да се превърне в изгоден нов пазар.

Може ли Аблок да пресъздаде същата тази реклама, като същевременно добави своето собствено докосване на "Обел-бяла магия"? Само времето ще покаже.

"Чувствам се възбудена. Тази възможност да мисля за това, което следващата глава на дизайна и лукса ще означава за марка, която представлява върха на лукса, винаги е била цел в най-смелите ми мечти. И да покаже на по-младото поколение, че няма начин човек, който да се занимава с такъв вид работа, да е фантастично модерен дух, в който да започне ", каза Аблох в изявление.

Публикувано от @virgilabloh съобщение на 25 март 2018 г. в 9:43 ч. PDT

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията