Презервативи от "Найки" са пристигнали да подобрят сексуалния живот на Fuccbois

Anonim

Тя може да изглежда като шега на езика на пръв поглед, но не правете грешка, това са официално лицензирани Nike презервативи. И тоалетна хартия. И да, това са течност за пране на чиниите на Puma, помощни средства за лента Reebok и четка за зъби Adidas.

Хипермарктът е името зад тези странни, но все пак силно търсени местни продукти. Германският онлайн магазин за лекарства е създаден едва тази година и вече е сътрудничил с големи спортни имена като "Найки", "Адидас", "Пума" и други, за да достави изключителни продукти, които подобряват ежедневието на хората, като същевременно запазват естетическото усещане на марките.

Този ход може да бъде и победа за големите спортни етикети, тъй като високата мода става все по-наситен пазар, за да се конкурират. И кой знае, бихте могли дори да приписвате изпълнението на спалнята си на Nike един ден (надявам се, -Fit версия).

Прегледайте галерията, за да видите какво предлага Hypemarket и не се притеснявайте, ако се продават. Сайтът понастоящем е в своята бета фаза и всичките му продукти са достъпни при поискване.

Просто го направи. Вземете вашите домашни стоки fuccboi фиксирайте в Hypemarket.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива