Най-любопитни прозрения от движението "Без FAP"

Anonim

От "Не очаквайте жените да се приближават към вас само защото не сте се отдръпнали за 2 дни", "Не е ли нещо общо с допамина?" Обратната връзка от "не-фапърс" е равна части, проницателни и весели. 90-дневното предизвикателство, записано в редица от "Reddit" - "Вземи нов живот за живота", започна като няколко момчета, споделящи как въздържането от мастурбация подобри живота им и през годините се превърна в пълно раздухано движение.

Много от участниците се въздържат от мастурбацията, като повишават мотивацията, жизнеността и социалните си умения - толкова много, че продължават тази тенденция дори след 90-те дни (или колкото и време да са се поставили). И така, какъв е смисълът да не се занимавате с два месеца? Прочетете, за да разберете.

Защо го направиха

 • Въпреки че някои мъже поемат предизвикателството да се заемат със сериозни проблеми като пристрастеността към порно и безпокойството, старият Крейг имаше скрит мотив: "Помислете за всичко, което ценната жизнена сила е еякулирана в Клеенекс. Накара ми да се разболея, просто да мисля за това.
 • Други причини, включително и от други "фапстронаути", "Чувал съм, когато не разберете, че хранителните съставки от спермата ви се връщат в тялото ви и ви правят по-силни" (за съжаление това звучи, за съжаление това е било мит),
 • 37-годишен мъж, наречен Роб, разкри пред Метро, че е започнал предизвикателството, когато е разбрал: "Върнете се в старите дни, работейки усърдно, за да станете опитен като ловец или музикант или разказвач, или каквото ви е направило по-вероятно да намерите другарка. Чрез омайване премахвате всякаква мотивация, за да се махнете от задника си и да направите нещо.
 • Други имаха по-научна намеса, подобна на склонността им да се окажат пристрастени към наркотиците (или към социалните медии): "Винаги, когато излизате от вас, освобождавате товар от допамин, но с течение на времето ставате по-малко и по-малко чувствителни, така че допаминът изобщо не прави нищо. "
 • Потребителят на Reddit Kuhzzy се съгласи, казвайки: "Току-що осъзнах как е станало порно порно. Това е като да се правят наркотици, имате нужда от по-голям и по-голям удар, за да получите същото чувство, а после е почти невъзможно да получите същото добро чувство., Току-що приключих с тези глупости. Аз съм само на 16 години, така че сега или никога да не ми превръщам живота. Ден 1, Пожелавам ми късмет.
 • По същество, обаче, общият настроение е, че мастурбацията наказва тялото ви да мисли, че е постигнала своята еволюционна цел (доколкото вашият мозък е засегнат веднъж, когато сте се погрижили - вие сте имали бебе), което може да доведе до неоправдана мързел - които се въздържат от мастурбация, могат да помогнат за борбата.

Краткосрочни ефекти

 • Индийският китарист 85 каза: "Използвам сексуалната си енергия, за да се усъвършенствам, като отида в салона".
 • Шон усети, че е по-трудно да каже: "Станах по-агресивен с хората, по-малко търпелив. На по-къс предпазител.
 • Мнозина признават, че "не е по-трудно да се събуждаш, но не е по-трудно да спиш".
 • Потребителят Reddit Haritmeangreen предупреди за неизбежното настояване: "Бяха ужасни през първите две седмици и бях луд, почти го загубих. Но аз просто ще отстъпи крачка и ще погледна какво се опитвам да постигна тук. Дори след 40-ия ден получих силни призиви. Знаеш ли, че има ярост, която просто ти отнема мислите и те кара да мислиш за секс през цялото време. Но аз го контролирах.

Дългосрочни ефекти

 • Reddit потребител Haritmeangreen, след като преодолее първите няколко седмици, каза, че предизвикателството "не-фап" в крайна сметка усъвършенства модела на съня си: "Преди NoFap моят цикъл на сън беше неравен и щеше да спя с лаптопа си на стомаха, или 3 ч., но сега имам структурирани времена на сън и се чувствам толкова добре.
 • По-нататъшни ефекти се установяват върху сексуалния живот на участниците: "Просто правя секс с случайни жени, които се свързват с тях и не ги наричат ​​отново. Но сега съм търпелива и не позволявам на секса да управлява връзката ми.
 • Други потребители казаха, че след като са стигнали през първите няколко седмици, те са придобили по-големи правомощия за концентрация.
 • Други съобщиха, че са по-уверени, че говорят с момичета. "Wanking, вероятно вече повече от всякога благодарение на безплатния порно, е толкова примамлива причина да остане вкъщи. Все още се възбуждам, но сега трябва да се махна и да направя нещо за него "( Метро ).
 • Има обаче някои недостатъци, като няколко момчета разказват как не се мастурбира (разбираемо), че ги е отчаял за секс, което води до "задействащи щастливи" текстови съобщения до екзе или колеги след няколко питиета: "В миналото щях да имам просто се измъкнах и заспах.

Класически отговори

 • "Забелязах, че онези хардкор фенове - тези, които казват, че не са се разболяли повече от година - се натъкват на религиозни маниаци. Например разрязването може да ви помогне да се фокусирате или каквото и да било, но те говорят за "свръхсилите" толкова много, че не искам да се свързвам с тях.
 • - Никога не съм мислила, че мога да го измъкна.
 • - В най-лошия си ден използвах да хвърлям ледени кубчета в бельото си.
 • "Отивай в дъждовете, за да се качиш надолу".
 • - Аниме просто ме накара да се върна.

Как да се справим с рецидив

 • "Всеки път, когато се счупя, се чувствам няколко дни след това. Бях свикнал да се провалям, защото бях слаб и нямах дисциплина. Може да минат няколко дни, за да се уреди моето настроение и след това да започна отново "(BBC).
 • Вземете студени душове.
 • "За всеки, който чете този, който се бори, ПОДДЪРЖАНЕ. Не мога да преброя колко пъти се чувствах като да се откажа от себе си, но продължавах да започвам. Отново и отново и отново, докато ми се подобри. И обикновено, всеки път, когато бих добавил един ден към най-дългата ми серия, щях да се повторя и да се мразя. Но тогава си казах, че съм постигнал напредък и продължавах да вървя.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията