Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Anonim

Независимо дали сте студент на бюджет за изпечени зърна, или големия спечелил ген, който е пропилял седмичното си заплащане на други основни класики - евтините костюми са като палав бонус, най-добре се отдаваха от време на време. Бързи мода, като "Макдоналдс", има своето място за онези времена. Просто не го направете навик за бой.

Разбиване на евтини костюми надолу

Евтините костюми не се равняват на костюми с ниско качество или яке и панталон, изработени от ужасни материали и небрежна конструкция. Има много костюми на пазара за мъже за износване днес от няколко реномирани търговци на дребно, които могат да работят абсолютно за офиса и уикенда.

И на цена, която ще ви остави с малко допълнително ка-кинг в джоба на гърдите си. Сега това е сортиране, кликнете през слайдшоу за най-добрите 12 костюма за под $ 350. След това научете как да разделите този поглед заедно.

Фокус върху приспособлението

Дори евтините костюми трябва да пасват точно на тялото ви. Изрязването на Вашия костюм трябва да бъде перфектно, вървейки по контурите на тялото ви, без да бъде ограничаващо. Повечето мъже никога не са били професионално измервани, така че това е вашата отправна точка.

Имате лице в магазина или приятел, който измерва гърдите, талията и дължината на крака, преди да планирате размера си. (Костюмите не са като дънки, където понякога може да се криеш - с прилепване, при условие, че те се простират). Сега, с актуално изчисление на пропорциите на тялото си, не се колебайте да купувате костюми както онлайн, така и инстур, с много по-голяма увереност, че прилепването ще бъде удобно.

Промените са всичко

Докато костюмът по поръчка е най-добрият, ще трябва да се отправите към Китай, преди да получите нещо направено за сметка на бюджет. Но това не означава, че не можете да промените нещата след закупуването. Тъй като не сте супермодел, то най-вероятно ще бъде "изключено" - прекалено дълго в крака или слабо залепване в талията, тъй като краката на наркоманиите ви принуждават да изкачите размер в панталона. Като общо правило, отидете малко по-дълго или по-голямо с размера, тъй като е много по-лесно да изрязвате и поемате плат, отколкото да удължавате.

Вземете костюма си на местно място за промяна и го помолете да съответства на измерванията ви. Ценообразуването, подобно на всяка услуга, варира, така че ако сте на строг бюджет, направете проучването си. Но не забравяйте, че вече сте спестили няколко стотин долара, като сте купили извън магазина и от търговец на дребно на висок клас. Ако костюмът е за работа, ще получите много километри от това парче, така че си струва инвестицията. Сега променен, костюмът автоматично ще изглежда по-скъп, което е това, което искате.

Физически Vs. синтетичен

Отново, подобно на опцията по поръчка, ще имате късмет да намерите чист вълнен костюм за Вашия ценови диапазон. Затова нека поговорим за плат. Повечето евтини костюми ще идват в материали, изработени от следните синтетични влакна: полиестер, вискоза, еластан, ликра и спандекс.

Най-евтините костюми ще се похвалят само с тези изкуствени прежди, които могат да бъдат разпознати за силно усещане и блясък. Въпреки това, синтетичните костюми са по-горещи за носене през лятото и по-малко изолационни през зимата и не се чувстват толкова приятни за докосване.

Други евтини костюми могат да се похвалят със синтетично-естествени влакна или да се произвеждат от плат, който е чисто естествен, като памук. Спалното бельо и панталоните попадат в категорията памук, тъй като те всички са извлечени от растения. Костюмите, направени от естествени влакна, дишат и се чувстват по-хубави за носене, но те често се набиват повече от синтетика и не са толкова неразрушими.

Като правило, прочетете етикета, за да разберете какво костюм костюм се опитвате и опитайте на различни смеси. Еластан и ликра ще предложат по-голяма разтегливост за слаби прищявки, спално бельо ще се чувства по-леко и по-ежедневно, а костюм от смеси от полиестерни вълни ще се чувства перфектно за офиса.

Традиционализъм за работа

Евтиният костюм за работа изглежда най-добре в традиционните неутрални - черни, сиви, флорални и кафяви - и в минимални отпечатъци, като чеки, рибена кост или фини пинсети (никога дебели или широки видове пижама). Няма нищо по-лошо от костюм, който изглежда новост и тъй като евтиният костюм може да изглежда по-малко луксозен в платното в сравнение с по-луксозните модели, поддържането на класическите неща в офиса ще ви помогне да изглеждате по-привлекателни.

Над аксесоарите попада и в тази категория. Придържайте се към бизнес-разбираемото вратовръзка с изискана ивица и цвят и играйте наоколо с опции за текстилни разлики. Хубавият часовник добавя няколко миг долара към вашия ансамбъл. Както и качествените кожени дантели, прясно полирани. Добавете жилетка, за да оформите костюм от три части, а вие сте могъщ магьосник, незабавно.

Тенденция в уикенда

Училището е излязло за седмицата, а също така е вашият сив номер с едно гърло. Уикендът означава, че правилата за офиса са изчерпани, а цветът и неструктурираното шиене са в тях. Красотата на евтиното обзавеждане означава, че можете да си купите един във всеки цвят (добре, почти). Но тенденциите в цветовете могат да бъдат експериментирани с малко безработни, а работата на някои от сезоните като маршала, мента зелена и изцяло бяла е много възможна.

Болезните проверки на прозорците и географските отпечатъци изглеждат чудесно през уикенда и ви дават шанс да избухне някоя личност. Не в странно приготвяне? Поставете печатно джобче във фланелката си и развържете вратовръзката и чорапите. И вола, вие сте на тренд, рязко и никой никога няма да разбере колко малко сте прекарали.

1/19

ASOS

Ако имате съмнение, изберете собствената марка на козметичните продукти на ASOS. Те предлагат диапазон за слаби типове и по-големи плюс размери.

КУПУВА

2/19

Джак и Джоунс

Този гладък кобалтов синин костюм може да се похвали за удобство при тънко прилепване. Традиционните рейки, отворите с два бутона и функционалните джобове правят това модерно работно число. Предлага се от Asos.

КУПУВА

3/19

Нощ и маймуна

Този костюм със свещ, шалово палто идва с еднокомпонентно и облицовано с вътрешни джобове. В кльощава форма, това е стилно нощем облекло, изрязано близо до тялото в среднощно синьо. Наличен на Asos - $ 330

КУПУВА

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]