Модерните трансплантации на коса са дошли дълъг път и могат да бъдат вашите фоликули Спасител

Anonim

За да започнете, аз съм на 27 години, който е постоянно плешив, откакто бях на 18 години.

Започнах, когато стигнах до генетично предразположения ми връх за "отглеждане на косата ми", докато в Уни. Имах подкрепяща бивша, която в ретроспекция може би наистина ме обичаше заради факта, че косата ми изглеждаше доста ужасяваща.

Той никога не говореше за моята плешива природа (бележка: той е оцветяващ в Манхатън) и едва след като моят приятел с момиче за пълнене с 40 думи ми каза: "Скъпа, косата ти изглежда като лайна", че дойдох от тъмнината, за да приеме този факт, че аз в началото на моята младост. беше оплешивяване.

Може би затова ми беше дадено това парче да напиша на първо място. Дали всички в офиса на D'Marge имат красива коса? Дали не страдат от мъжки модел плешивост? Това ли е начинът, по който любим екип да предложи да получа конец за коса?

Всички тези въпроси бързо дойдоха на ум, когато видях тази тема да се появява в моята пощенска кутия. Както и да е, ние сме тук. И докато седнах тук, със студена течение, преминавайки през почти плешивия ми скалп, не мога да не се замисля дали сега е времето за приставки за коса.

Като се има предвид The ​​Final Plug

Люис Хамилтън е детското плакатно коте

Не мога да лъжа. Думата "конец" носи отрицателна стигма в съзнанието ми. Това ми напомня за лошия ми крадец, Лари Дейвид от Бронкс, който пуши прекалено много цигари на пластмасовите си пластмасови мебели. Той е кандидат за козметика. не съм аз.

Обичате го, но не можете да помогнете, освен да забележите, че 7 са потънали по космите, които не покриват полиран скалп. Приставки за коса. свещи. GAH. Като стикер за думи, някои просто не мога да сляза.

Но когато се представя в различен контекст, идеята за "включване" на мъртвите ми фоликули не звучи твърде ужасно. Знаех, че ако трябва да продължа напред с тази мисъл, ще трябва да посоча алтернативните й термини като "трансплантация на коса" или "възстановяване на косата". Просто моля, не ме карайте да я наричам "конектор" за коса.

Знаейки процедурите

Една от процедурите

След като успях да се справя с това, се протегнах към моя братовчед Томи, който извършва пластична операция на Лонг Айлънд. Той не прави трансплантации на коса конкретно, но знаех, че ще разполага с необходимата информация, за да определи дали искам съживяване на косата или не.

Има няколко различни начина да го направите, които не звучат привлекателно: "хирургическа операция", "разширяване на тъканта", "намаляване на скалпа". какво е действителното f * ck? Но това, което наистина е резонирано и което е най-често срещано, е трансплантацията на косми, техника, на която са споменати накратко.

Процесът е доста прост. Някой, който не е мой братовчед, изкоренява малки парченца буйна коса от донорски обект и го използва като присадка за имплантиране в мъртвата зона. Това е или това, или аз избера да татуировка на плешив главата ми. Тялото ми вече е покрито с 25% мастило - нямам нужда от повече, освен ако не е наистина произведение на изкуството, което мога да се възхищавам всеки ден.

Мъртвата ми зона е отпред и от центъра, стил Лари Дейвид (благодаря ви за генетиката), мъжка плешивост. Тъй като имам дебела коса, която покрива останалата част от скалпа ми, братовчед ми предложи да направя блестящ кандидат за трансплантационна хирургия.

Той има приятели, които го правят, и аз всъщност отидох напред, за да насрочим консултация с един от тях.

Даване под наем на несъстоятелност

Еван Макгрегър след трансплантация на коса

Чувствам се напразно или по-малко мъжко, защото искам косата ми да се върне? Не. Смутен ли съм да кажа, че обмислям пластична хирургия за косата си? Абсолютно не. Не вярвам, че човек трябва да се чувства разпознат, защото иска отново да има коса.

Честно казано, основната причина да не съм мислил за конец за коса. Искам да кажа, операция за възстановяване на косата, е, защото съм свикнал на двуседмичния си бръмча. Работи за моя чернокож, Док Мартен, който довежда до зимно падане, както и моят ахроматичен сив, изключително есенно-летен пролетен стил. Аз съм се чувствал удобно с ниска поддръжка и чист вид на почти плешив главата.

Но може би сега е времето за смяна на стила? Не в дрехите ми, а в косата ми. Докато не планирам да приличам на Тор, още повече, защото съм убеден, че не генетично бих могъл, конусовидна комбинация с разхвърляни дълги слоеве ще бъде хубава промяна в контраста на утилитарния външен вид, който съм носил доста някой път.

Така че, накратко, отговорът ми е, да, ще получа трансплантация на коса - не с учудване, суета или демаскулизация.

И аз ви отправям същата тази жест, а вие се чудите.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива