Мъжки прически, които жените мразят най-много

Anonim

Представяйте го на мъжете. Има прически и след това има нелепи прически, за които жените ще ви разпнат.

Това, което може да изглежда добре в лъскавите списания, в инди филмите или дори в мнението на член на бандата ви не е точно това, което жените ще намерят привлекателни. Не забравяйте, че сте тук, за да впечатлите, а не да направите следващата корица на Weekly Predator.

С това казахме, че сме направили малко изследване сред проницателните фемини от офиса и професионалист, за да разкрием точно кой най-справедлив секс не иска от прическата на човек.

Пешеходната обрязване

Шефът на Ferrari F1 Себастиан Фетел дебютира по-рано тази година подстригването си на "звънец" до много възмущение и объркване сред феновете и коментаторите. Какво точно се е случило тук? Как дори да кажете на бръснаря това е прическата, която искате? Никой не знае. Може и да не е пенис на състезателната писта, но той със сигурност изглеждаше като един от пистата.

Франклин Бягство от затвора

Жалко за глупака, който се подиграва с плешивост, като умишлено присвоява прическа, за да се вмести с тях. Фалшивата костънца никога не е наред и е ударил лице в лице с онези, които никога не са имали шанс да започнат. Също така изглежда абсурдно стърнищата, която минава през нея. За щастие това беше само Александър Скарсгард в режим на характер за филм.

Моето малко пони на пътуване с киселини

А, Лил Помпа. Дори бандата на Гучи не може да ви спаси от тази пареща купчина коса, която прилича на нещо между топката на пилето на Горещия мъж и малкото ми пони на киселина. FYI: нито е добро нещо.

"Дори ли се издигаш?" Разрез

Една от най-плодородните прически на сезон 2015/16 сред опитни наркоманни наркомани и самопровъзгласили се "повдигачи" е тази конкретна дози. Това не е особено лоша подстригване, но жените се уморяват от монотонността на тенденцията сред легионите на мъжете, които сега приличат на Фил и Лил от "Раграта". Обръснати страни, дълги отгоре с ляво или дясно подскачане? Разрез!

Върховният лидер нарязан

Регламентирано. Дисциплиниран. Опасения. Върховата прическа за водещ е запазена само за онези, които имат воля да се ударят всеки момент. Сливният плосък връх и силно издълбани страни с нулева изцветка правят това изрязване да изглежда като войнствен корона от вид. Това е толкова смущаващо, че дори ще държи жените далеч.

Платираната опашка на понито

Понитовите опашки са голям не-не според жените на Д'Мардж. Няма обяснение за това, освен за грозно и много по-лошо, ако решите да го плащате като сър Елбауф тук.

Сладките ласки

В Luscious Locks бавно нарасна популярност през годините с готини момчета като Джеърд Leto и Лео шампион на мъжът кит. Този външен вид бавно се превърна в ключалките, които виждате тук. Жените казват, че това не е лоша прическа, просто не харесват мъж, който има по-красива коса от тях.

Над-Гелър

Класическият "Over-Geller" е роден от епохата на поп културата на 90-те години, в която ухажването на ума е широко почитано. Днес жените обичат да докосват косата на човек. Най-лошото нещо, което можеш да направиш? Напълнете го пълна с хлъзгав слой, който може да се превърне в гел.

Класически корнуъри

Това е очевидно. Освен ако не сте успешен рапър или Lil 'Bow Wow, тогава шансовете са жените да намерят тази особена прическа за мъжете малко за изключване. Да, дори ти Дейвид Бекъм.

Тръмп кулата на терора

Той може да е най-могъщият човек в света, но косата на президента Тръмп със сигурност не е спечелила никакви гласове. "Тръмп" е коварната катастрофа, която съчетава различни стилове на гребена в едно. Човек може да не е плешив, но тази прическа ще ви накара да изглеждате така.

Военният площад

Космената военна коса е просто не-не според нашия експерт. Това е едно от най-трудните неща, за да се подхожда на човешкото лице и може да накара човек да изглежда по-страшен. Ако искаш да се присъединиш към армията, вместо това отиди обръсната военна работа.

Подмланинното послание от бъдещето

Никой човек не трябва да бръсне подсъзнателни символи и съобщения в косата си - някога. Единственият протест, който ще посетите, е този срещу офанзиващите прически.

Всичко в едно WTF

Зак Ефрон обикновено е в челните редици на прическите за мъже, но за кратък миг след заснемането на Baywatch той отива малко прекалено мета за класическата коса на сърфистите. Какви са резултатите от миш-машата на "WTF се случва тук". Съхранявайте стилът на сърфита в развален, но уеднаквен, момчета.

Класическият боулинг

Две неща идват на ум, когато жените виждат тази прическа на мъжете: 1) Вие сте прекалено евтини, за да получите истинска прическа, 2) все още живеете с майка, която ви прави прическа и 3) имате страхотна колекция Лего.

Концентрацията на нефтени разливи

Никой човек не би трябвало да прави пълна полирана коса. Освен ако не сте мафия. Или лошо като Стивън Сеагал. В този случай жените все още ще го мразят.

Кокосовите линии

Съжалявам момчета, дамите говорят и казват, че бръснещите линии по косите ви вече не се смятат за нервни. Искрено, 2002 г.

90-те Ник Картър

Що се отнася до подбиванията, това дойде и отиде до началото на 2000-те години. Шампионирани от момчешки банди, този стил е подобен на съвременната прическа, която също ще дойде и отиде своевременно. Ако все още разтърсваш Ник Картър от 90-те години, имаш малко усилие да го направиш. Жените, които откриват, че са атрактивни, сега са на 40 години.

Модерният мюлета

Модерни или не, келетите трябва да бъдат запазени само за филми и рокли, казва жените, които изследвахме. Да бъдеш Хю Джакман и да имаш подчертани съвети не променя нищо.

Становище на експерт.

Разбира се, тъй като сме дипломатически фъстъци, ние също попаднахме на един от експерименталните хора в Сидни, Рене Балтов от мъжкия фризьорски салон Barberhood, за да разберем какво всъщност прави лоша прическа на човек. Тя ни каза, че "омразата" може да бъде силна дума и обикновено е по-скоро случая на прическа, която не прилича на лице на човек или е остаряла.

Тя обаче отбеляза трите големи не-не:

  • Гнездото
  • Малката
  • Кутия за военни разрязвания

Не излизайте и се занимавайте с фоликулите си в мир и добър вкус.

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]