Манчестър Юнайтед разкри специалното си издание TAG Heuer Watches

Anonim

Очевидно има някои ползи, за да бъдеш официален часовник на голям футболен отбор.

Последният пример е изданието на Манчестър Юнайтед на часовниците Carrera Heuer 01 и Формула 1 на TAG Heuer. Създадени, за да отбележат турнето на Манчестър Юнайтед в САЩ, както и предстоящия сезон на английската Premiere League, часовниците ще сдвоят авангарден дизайн на швейцарския часовникар с цветовете на подписа на клуба.

Естествено червените и антрацитските сиви часовници ще бъдат носени и от играчите през сезона 2018-2019.

Какво има в кутията?

Специалното издание TAG Heuer Carrera Heuer 01 ще дойде като 43-милиметрово парче от неръждаема стомана, в което се намира доказаното движение Caliber Heuer 01 Automatic. Това движение осигурява часове, минути и секунди, които функционират заедно с даден прозорец на 3-тия час. Има и три допълнителни родий-хромирани броячи в 12 часа, 6 часа и 9 часа - последният от които носи логото на клуба.

Обърнете часовника наоколо и ще можете да се вгледате в механизма благодарение на сапфир. Спортната и мъжката естетика се полира с каучукова лента, която спортува цвета на емблематичния подпис на клуба. Също така осигурява 100 метра водоустойчивост.

Вторият модел, който ще се присъедини към линията, е хронографът на TAG Heuer Formula 1. Той е по-достъпен от Heuer 01, благодарение на пълната стоманена конструкция на кутията с 43 мм и кварцовото хронографско движение. Часовникът дава възможност за часове, минути и секунди да функционира заедно с прозореца за дата на знака 4 часа. Цифровият апарат междувременно е завършен в офталин антрацит, който е в контраст с червените индекси и с надпис "12" в арабски цифри в обяд.

Има и три хроно броячи на това парче, което прави този модел един от най-ценните часовници в серията TAG Heuer. Часовникът е свързан с черна каучукова каишка, за да отразява истинската му спортна естетика.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива