Man-Fringe е на 90-те години на фона на Trend Trend, Ето как да го рок

Anonim

Двайсет и петнайсет е за мъжа. Изпълнявайки се безпощадно на модните подиуми преди няколко месеца, мъжете, бримките или пердетата за лице са тенденцията на "косата" да се впишат в думите ви.

Плодовете се блъскат. Тънка коса? Изрежете слоеста ресни за появата на пълнота. Фулър-изправени? Периферията ще добави много необходимо покритие към вашата чаша и ще балансира тази буза. Никаква друга прическа не оказва толкова голямо влияние върху цялостния ви вид (с изключение на напълно бръснене на главата ви), така че силата на удара трябва да бъде изследвана и усъвършенствана от всеки мъж.

Прекъсване на мъжа-Fringe надолу

Мъжкият ресни е събрал огромни последствия през последните години. Също така има и по-традиционното нарязване на късите гърбове, което вижда най-много мъже, които разделиха косата си настрани или натиснаха нагоре към небето.

Нещото, което трябва да запомните, е, че ребрата са огромни и никога не са едни и същи между всеки човек. Трябва да имате предвид три неща: дължината (дълга или къса); обемът (висок или плосък до челото); и формата (закръглена или по-рязка). И в зависимост от собствената текстура на косата, плътността и естественото падане, вашата ресни ще седнат съответно.

Поддържане на нещата прости, отидете на ресни, че предницата на кратко обратно-и-странични нарязани. Можете да промените нещата като "избледняване на косата" (колко късо е резето в долната част на главата, преди да се прогресира по-дълго към върха).

Колкото по-ниска е разстоянието, толкова по-добре е за ресни. И след това го мач с къса корона, която е пластове, за да се подобри дължината на ресни. Тежестта се създава с допълнителна дължина на лицето, но различни дължини трябва да бъдат внимателно обработени в ребрата, за да се получи тялото и тялото. И обхваща всички намеци за отпускаща коса, без ужасите на гребена.

Как да стил на човек-Fringe

Вземете сушилня и издухнете косата си. Използването на четка ще ви даде по-гладко, по-гладко покритие или широко зъбен гребен, също е добре, работейки с естественото състояние на косата си, тъй като тя изсъхва. Каквото и да изберете, ще останете с хубав блясък и с необходимия обем за тези от по-слабата страна.

След това използвайте восък. Той създава структура и дефиниция, премахвайки вдъхновението, докато държите нещата заедно - дълго след като сте оставили безопасността на вашето огледало за баня. За продуктите за коса опциите са лъскави или матирани. И изборът е ваш. Но употребата на пестеливи причини е по-малко, повече, г-н Грийзбол.

Стискайте отделните ивици на пръстена за първи път и ако е необходимо повече, приложете повече към останалата част от ресни, като фокусът на върховете е насочен. Тъй като косата е естествено блестяща, правенето на маргарин е чудесен начин да я дефинирате от останалата част от косата.

За къдрава коса, изсушете и след това работете с текстуриран мус. Това ще създаде движение, обем и малко отскачане.

1/30

2/30

3/30

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията